carti pentru femei

5 carti pentru femei pe care trebuie sa le citesti pana la 50 de ani

Am inceput sa inlocuiesc timpul acordat cartilor de beletristica cu carti ce imi sustin dezvoltarea ca om si ca femeie. Oricat de mult imi place o carte buna de Elizabeth Gilbert, prefer sa-mi schimb ordinea cartilor de pe noptiera si sa aleg din ce in ce mai mult carti ce imi explica anumite aspecte ale vietii mele si ma ajuta sa ma cunosc.

Mai mult, aceste carti pentru femei ma ajuta sa descopar informatii noi, utile in maturizarea mea, informatii pe care nu le gasesc in filme, bloguri sau reviste pentru femei. Dar gata cu introducerile lungi! Haideti sa trecem in revista cele 5 carti pentru femei pe care le-am citit in ultima perioada si care mi se par esentiale pentru o femeie ce se afla in plin proces de transformare si regasire.

Osho – Cartea despre femei

“Nu confundati niciodata iubirea cu sexul, caci nu veti face decat sa va amagiti singura. Fiti constienta, iar atunci cand veti simti ca simpla prezenta a celuilalt – nimic altceva, simplul fapt ca celalalt exista – este suficienta pentru a va face cu adevarat fericita, ca ceva infloreste undeva in interiorul fiintei voastre, ca un lotus cu o mie si una de petale, atunci se poate spune ca sunteti indragostita, iar atunci veti putea trece peste toate dificultatile pe care le va crea realitatea.”

Arta de a fi femeie – Svetlana Sauciuc

“Femeia a incitat omenirea de secole. Pentru Ea s-au ridicat temple, pentru Ea s-au purtat razboaie, pentru Ea s-au scris poezii, pentru Ea s-au tinut serbari… O lume fara femeie? Nu ar putea sa existe. Astazi, mai frumoasa ca oricand, dar mai inconstienta ca oricand de adevarata sa natura, Femeia a pierdut mult din marea sa fascinatie.”

Inteligenta erotica. Reconcilierea vietii erotice cu viata de familie – Esther Perel

Inteligenta erotica aspira sa va angajeze intr-o discutie sincera, clara si provocatoare. Va incurajeaza sa aveti curiozitati, sa spuneti ceea ce este de nerostit si sa nu va temeti sa puneti sub semnul intrebarii corectitudinea sexuala si afectiva. Lasand usile deschise spre viata erotica si viata de familie, va invit sa punem accentul pe sex.“

Trezirea femeii senzuale – Saida Desilets 

 “Trezirea femeii senzuale este o carte fundamentala pentru imbunatatirea vietii femeilor, fie ele singure sau într-un cuplu. Cartea este construita pe principiile esentiale ale iubirii, spiritualitatii, desavarsirii. Este un text accesibil ce provine dintr-o traditie profunda a intelepciunii. Nu este doar o carte despre tehnici sexuale. Este un manual pentru viata.”

Calatoria – Brandon Bays

“Calatoria ne permite sa ajungem direct la cauza ultima a problemelor cu care ne-am confruntat vreme indelungata, dupa care ne ofera instrumentele de care avem nevoie pentru a ne rezolva definitiv aceste probleme. Aceste tehnici incredibil de puternice conduc la rezultate uluitor de profunde si de durabile. Durerile cronice pur si simplu dispar. La fel si anxietatea, depresia si blocajele sexuale, mania, durerea si lipsa pretuirii de sine, dependentele si bolile de orice fel.”

2 comments On 5 carti pentru femei pe care trebuie sa le citesti pana la 50 de ani

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer