relatia de cuplu

Cand stii ca faci totul pentru relatia de cuplu

Ne plangem de iubiti, ca nu sunt atenti cu noi tot timpul, ca nu ne cunosc asa cum ne-am dori…

Ne plangem ca se uita dupa alte femei pe strada, ca nu ne mai fac sa ne simtim atragatoare si dorite…

Asteptam de cele mai multe ori ca ei sa ne invite la cate o intalnire, sa recreeze momentele de inceput ale relatiei, sa ne duca in vacante sau sa initieze partidele de amor.

Dar v-ati gandit vreodata la ce oferiti si ce aduceti voi in relatie? V-a trecut prin minte, in momentele critice, ca partenerii merita sa fie intelesi inainte de a fi certati?

Atunci cand ne angajam intr-o relatie de cuplu, ambii parteneri intra cu tot ce au ei mai bun… si mai rau. Intri cu totul  nu cu o imagine pe care lupti cu orice arme ca sa o pastrezi.

Orice ai incerca sa faci, acea masca se erodeaza cu timpul, iar adevarata ta personalitate vine la suprafata, in special in momentele de tensiune, de cearta.

Revenind la titlul acestui articol, starea pe care o poti avea in cuplu in acele momente de tensiune este cea de compasiune si intelegere. Atat fata de partener cat si fata de tine insati.

Daca ai porni cu aceasta stare inainte sa critici sau sa te superi pe ce a zis si ce a facut, respectul lui fata de tine ar creste inzecit. Daca, in loc sa gasesti vinovatul intr-o anumita problema, ai dori sa gasesti o solutie la ea, acea problema s-ar evapora in sine, deorece starea voastra de compasiune si intelegere ar elimina acea problema.

Poate vei intreba: dar de ce trebuie sa vina de la mine aceasta stare, si nu de la el? Pentru ca tu esti femeia, cea cu care Natura scrie in inima barbatului. Unul din rolurile tale cele mai de pret este sa educi barbatul, sa-l iubesti neconditionat si sa ai grija de el, asa cum face orice Mama cu copilul ei.

Ofera compasiune, iubeste cu tot sufletul si vei vedea ca partenerul tau te va respecta necontenit. Iti va oferi tot ce vei dori, asa cum iti place sa fie. Abia atunci vei putea spune ca ai facut tot ce ai putut pentru o relatie de cuplu minunata!

 

1 comments On Cand stii ca faci totul pentru relatia de cuplu

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer