testimonial masaj vaginal

De ce este important pentru o femeie sa faca dragoste?

Am fost intrebata de multe ori de ce scriu atat de mult despre sex, orgasme, placere erotica… De ce consider ca orice femeie trebuie sa-si gaseasca si dezvolte partea senzuala? De ce este aceasta latura la fel de importanta precum sanatatea sau increderea in sine, in dezvoltarea unei femei?

In primul rand, pentru ca energia erotica / sexuala este energia fundamentala a vietii. Stiind aceasta, este datoria noastra sa o intensificam si sa o transformam si sublimam, pentru a o folosi in toate aspectele vietii noastre. Unora le poate parea ciudat ca energia sexuala de care dispun ii ajuta sa se concentreze la serviciu sau sa devina tot mai creativi pe masura ce aceasta energie erotica creste si se sublimeaza.

Cum stii daca ai sau nu multa energie sexuala?

Energia erotica si vitalitatea merg mana in mana in cazul femeilor. O femeie vitala este voluptoasa, cu forme rotunde, care sunt foarte atragatoare pentru sexul opus. Cu cat femeia este mai vitala si mai armonioasa, cu atat ea se va bucura de multa energie sexuala, fiind capabila sa traiasca orgasme foarte lungi si profunde.

Daca in cele mai multe zile te simti bine, esti fericita cu viata ta si te bucuri de oamenii din jurul tau, ai energie pana la finalul zilei fara sa fie nevoie de adjuvante precum cafea, ceai verde, atunci esti o femeie cu un mare potential energetic.

Daca totusi simti ca exista loc de mai bine, poti lua afrodisiace si energizante naturale, care te vor sustine in toate activitatile si iti vor da acel boost de energie de care ai nevoie.

Energia sexuala si potentialul tau creator tine foarte mult si de o alimentatie cat mai pura. Include zilnic in hrana ta fructe si legume, bea multa apa de calitate, consuma fructe uscate!

Ce facem cu toata energia erotica?

Toata energia erotica de care dispune o femeie este aproape inutila daca ramane in zona organelor sexuale si nu este rafinata si sublimata, adica ascensionata in zona capului. Doar cand este sublimata, aceasta ne va sustine si ne va ajuta in toate aspectele vietii: in primul rand ne poate ajuta sa ne simtim bine cu noi insene zi de zi, in relatiile sociale, in relatia de cuplu, ne poate ajuta sa ne concentram mai bine in profesie, sa fim mai sigure pe noi in relatiile profesionale si asa mai departe.

Una dintre cele mai bune si frumoase metode de a rafina si ascensiona energia sexuala este facand dragoste :). Va place argumentul, nu?

Dar exista si conditii: este important sa faceti dragoste cu o persoana pe care o iubiti si cu care sunteti foarte intime, pentru a avea trairi extraordinare si pentru a putea debloca energia din zona bazinului catre crestet. Este esential ca durata actului erotic sa fie mai lunga de 30-40 de minute, si sa fii foarte excitata si relaxata in acelasi timp. Pentru trairi si mai depline si profunde, iti recomand sa te bucuri de stari de extaz mai mult de o ora.

Pentru mai multe detalii despre cum resimt femeile orgasmele, te invit sa citesti acest articol.

Asadar, cred sincer ca este esential pentru o femeie sa isi cunoasca potentialul erotic, sa faca multa dragoste, sa se bucure de multe orgasme implinitoare… pentru ca toate acestea o vor ajuta sa fie o femeie sanatoasa, iubita, puternica, creativa si atragatoare.

1 comments On De ce este important pentru o femeie sa faca dragoste?

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer