in cautarea feminitatii

Afla ce fac zilnic inainte de a adormi pentru a fi fericita

(…recitind titlul am avut niste idei kinky referitoare la ce fac zilnic inainte de culcare pentru a fi fericita, dar azi nu despre asta vreau sa scriu 😀)

Gasind recunostinta, am regasit fericirea. Trecand in revista, inainte de a adormi, toate motivele pentru care sunt recunoscatoare pentru tot ce am trait in ziua respectiva, am realizat ca am nenumarate motive de fericire.

La inceput gandeam, probabil ca si tine, ca e o actiune fara sens… dar m-a rugat coach-ul meu in acea perioada si a insistat sa scriu zilnic cate o pagina cu motive pentru ca sunt recunoscatoare. Recunosc, primele zile a fost foarte dificil sa gasesc mai mult de 10 motive… oricat de mici sau in detaliu mergeam, pentru ca nu constientizam foarte multe lucruri care mi se intamplau.

Dar am fost consecventa, o calitate pe care am deprins-o in procesul de transformare. Femeile care reusesc sa devina consecvente in actiunile benefice vor reusi foarte multe in viata (am aflat asta pe pielea mea)!

Acum, nu doar ca este forma cea mai frumoasa de a adormi, dar adorm uneori cu gandul la toate motivele mele de recunostinta si fericire dintr-o zi normala. Si pot zice cu mana pe inima ca in fiecare zi ma simt fericita si foarte recunoscatoare pentru ce traiesc. Chiar si intamplarile mai putin fericite reprezinta acum motive de recunostinta, deoarece stiu ca, constientizandu-le, voi trage la momentul potrivit lectia necesara din ele.

Intr-o zi normala, sunt recunoscatoare pentru ca:

  • citesc pagini din cartea de pe noptiera sau articole interesante care ma inspira, care imi zic ceva nou, care ma puc pe ganduri
  • rad cu colegii si descopar femei printre colege si prietene care impartasesc aceleasi dorinte sau frici sau care au o viziune diferita fata de a mea si-mi largesc orizontul cunoasterii
  • e soare afara si pot privi pe fereastra dealurile verzi ale Clujului
  • ma bucur de mirosul de caprifoi de pe gardul din apropierea biroului
  • ascult muzica preferata la casti, atunci cand iau o pauza de lucru
  • vorbesc cu un prieten drag
  • scriu pe blog si va impartasesc din gandurile mele
  • apreciati ceea ce cititi pe blog si gasiti randuri care va inspira

Sunt atatea motive de recunostinta, si mici si mari, intr-o zi, incat atunci cand le constientizezi nu ai cum sa nu te simti fericita, implinita ca le-ai trait 🙂

De multe ori trecem cu vederea multe intamplari frumoase precum un zambet pe strada, un copilas care ne priveste curios, soarele care ne incalzeste, mirosul teilor de pe strazile umbrite ale orasului, o melodie care ne “obliga” sa ne unduim corpul desi suntem inconjurati de lume in magazin… Daca le-am constientiza pe fiecare ne-am da seama ca suntem foarte fericiti, si intr-o zi normala. Nu trebuie sa asteptam weekend-ul sau conceidul pentru a zice:”Ce zi minunata am avut!”

Ei bine, vei incepe de azi sa pui pe hartie cel putin 10 motive pentru care esti recunoscatoare pentru ziua de azi? Depinde de tine daca doresti sau nu sa schimbi starea de spirit, perspectiva asupra vietii… sa te simti fericita si recunoscatoare zi de zi. Cu consecventa, viata ta va fi roz (it’s a promise).

Sursa foto: http://www.pinterest.com/pin/61783826113138108/

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer