Ai luat vreodata in considerare o sedinta foto nud?

… in care tu sa fii modelul?

De pe vremea cand urmaream cu pasiune fiecare episod din Sex and the City si m-a incantat episodul (Sezonul 4, Ep. 2) in care Samantha si-a facut un cadou minunat – o sedinta nud – am considerat ca fiecare dintre noi trebuie sa facem asta macar o data in viata.

O sedinta nud cu un fotograf experimentat te poate ajuta sa depasesti foarte multe frici si blocaje:

– timiditatea de a sta goala in fata unui strain

– acceptarea unor defecte fizice pe care te concentrezi de obicei cand te uiti in oglinda

– scoaterea in evidenta a calitatilor corpului tau, care te vor ajuta sa vezi frumusetea pe care o emani

Cele mai multe femei pe care le-am intalnit au probleme in a-si accepta cu adevarat corpul, pentru ca atunci cand se privesc in oglinda se concentreaza pe defecte, pe ceea ce nu le place la corpul lor. Asa sunt si eu.

Un fotograf bun va scoate in evidenta calitatile tale, ajutandu-te astfel sa te vezi intr-o noua lumina, sa te privesti ca pe o alta persoana. Este un sentiment minunat cand vezi prima ta fotografie nud… aproape nu iti vine sa crezi ca esti tu.

Toate femeile care au trecut prin aceasta experienta au recunoscut ca le-a dat multa incredere in ele, s-au simtit mult mai frumoase si mai senzuale. Si de cand am inceput sa ma interesez de nudurile feminine, imi dau tot mai mult seama cat de diversa este frumusetea feminina, formele feminine. Vad femeia din ce in ce mai frumoasa in naturaletea ei.

Eu sunt foarte timida in fata aparatului si eram destul de nemultumita de kilogramele in plus, dar cand am vazut primele fotografii nud cu mine mi-am schimbat total parerea. Daca stii emisiunea “How to look good naked” atunci vei intelege cand iti spun ca am avut acelasi gen de reactie.

Insa nu ma opresc aici. Stiu ca e nevoie de mai multe fotografii nud pentru a ma simti frumoasa asa cum sunt, pentru a-mi accepta corpul cu defecte si calitati si pentru a ma simti cat mai senzuala si increzatoare.

Asadar, ce te opreste sa cauti un fotograf bun pentru o sedinta foto nud?

 

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer