in cautarea feminitatii

Ai plans vreodata in timpul orgasmului?

Femeia este foarte norocoasa 🙂 In comparatie cu barbatul poate avea trairi mai diverse si mai intense in timpul orgasmelor. Este esential pentru o femeie implinita sa traiasca stari de extaz in timpul actului amoros, nu doar pentru a aprofunda relatia cu iubitul ei ci, mai mult, pentru a debloca zona pantecelui, in care sunt adunate toate fricile si blocajele traite in trecut.

Ai constientizat vreodata ca se strange acea zona, sau ca te doare atunci cand ai senzatia de teama sau cand retraiesti un episod neplacut din trecut?

In pantece sunt “depozitate” toate temerile si traumele care ne blocheaza si ne impiedica sa traim deplin sentimentele de iubire, de abandonare a noastra sau de contopire cu persoana iubita.

Vestea buna este ca ne putem elibera de aceste traume in timpul orgasmelor profunde, in care ne relaxam si ne abandonam. Daca ai avut pana acum orgasme in care ai plans, inseamna ca te-ai eliberat de anumite blocaje.

Cu cat traiesti mai multe astfel de orgasme, cu atat te vindeci mai mult de traumele care te impiedicau sa traiesti energia feminina la potentialul sau maxim si cu atat mai mult te vei simti o femeie implinita si libera.

De obicei, orgasmul cervical este cel mai profund si cel care ne face sa ne simtim atat de eliberate si implinite. Dar si in timpul orgasmului clitoridian sau vaginal putem avea trairi intense, de deblocare a energiei feminine.

Imaginati-va pantecele nostru cu multe “dopuri” cauzate de educatie, de traume din copilarie pe care le uitam la varsta matura, de relatii si experiente negative. Toate aceste dopuri impiedica ascensiunea energiei si purificarea noastra, ne impiedica sa traim feminitatea la potentialul sau maxim. De aceea continuam sa avem inca multe probleme in relatiile amoroase, precum gelozie, posesivitate, imposibilitatea de a ierta, de a iubi neconditionat.

Ei bine, cu cat traim mai multe orgasme in deplinatatea lor, cu atat aceste dopuri vor disparea, permitand ca toata energia latenta in zona pantecelui sa se elibereze si sa ascensioneze, ajungand in zona inimii, a gatului, a capului.

Multi barbati se sperie cand vad ca femeia plange in timpul actului erotic, insa merita sa stie ca de fapt ei le ajuta pe femei in acele momente sa se vindece, sa se purifice si sa fie mai implinite pe toate planurile.

Dragelor, traiti la maxim acele momente, plangeti si abandonati-va pentru ca plansul in timpul orgasmului este benefic pentru voi 🙂

2 comments On Ai plans vreodata in timpul orgasmului?

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer