in cautarea feminitatii

Atunci cand asteptarile noastre nu devin realitate

Iti planuiesti vacanta la minut sau esti stilul de femeie spontana, care se adapteaza noului imediat?

Multe femei din jurul meu isi planuiesc cu atentie vacanta, imprima foi intregi de informatii despre locul ce urmeaza sa fie vizitat, verifica prognoza meteo pe ore, nu doar pe zile… Adevarate organizatoare 🙂

Dar de cele mai multe ori planurile de acasa nu se potrivesc cu cele din targ… si pot intervenii foarte multe situatii neasteptate, care, daca le permiti, iti pot da peste cap toata vacanta.

Ieri spre exemplu, una din prietenele mele cele mai bune se afla in hotel, in Viena, postand trista pe Facebook poze cu ploaia torentiala care le stricase deja planurile de plimbare. In prima faza m-am intristat si eu stiind cat de mult asteptau sa viziteze o capitala superba.

Dupa care mi-au venit in minte atat de multe idei cum pot totusi profita de faptul ca sunt in vacanta intr-un oras superb…chiar daca ploua cu galeata:

  • profiti ca esti tintuit la pat cu iubitul 😀
  • alergi cu o punga in cap pana la cel mai apropiat bar/restaurant si bei cea mai buna bautura traditionala
  • cobori la receptie si incerci sa cunosti lume aflata in aceeasi situatie ca si tine

In orice situatie neasteptata poti gasi motive sa fii fericita cu ceea ce ai… Adaptabilitatea este una din cele mai importante virtutii umane, in opinia mea, si am inceput sa ma educ si eu in aceasta privinta. Pentru ca de cele mai multe ori viata mi-a demonstrat ca lucrurile pot avea o alta turnura fata de asteptarile mele… ceea ce este chiar frumos cand esti setata sa inveti mereu ceva nou despre tine.

Revenind la situatia descrisa mai sus, m-am bucurat enorm sa aflu ca dupa doar cateva ore prietenii mei se plimbau din pub in pub si bucurandu-se de atmosfera vieneza 🙂

 

Imagine Varga Eniko Photography

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer