Atunci cand vrei o pauza in relatia de cuplu…

Ia-o!

Inceteaza sa te gandesti la ce vor zice altii daca o faci si doar fa-o, daca simti cu adevarat ca te va ajuta.

Ia-ti o saptamana, o luna, oricat timp ai nevoie si stai la o prietena, un prieten, singura daca ai posibilitatea este cel mai bine si foloseste acest timp sa te gandesti la tine, la ce-ti doresti de la viata si relatie, sa faci lucruri de care iti e dor sau pe care vroiai sa le faci demult dar ai tot gasit scuze sa nu le faci.

Cei mai multi zic ca de obicei, cand unul dintre parteneri isi doreste si ia o pauza in relatia de cuplu se amana doar inevitabilul, adica despartirea.

Dar nu este singura optiune. Am intalnit foarte multe cupluri in care unul sau chiar ambii parteneri aveau nevoie sa se indeparteze putin unul de altul pentru a se reindragosti, pentru a putea vedea cu adevarat partile bune ale celuilalt si pentru a se apropia din nou. Practic, se polarizeaza relatia, crescand atractia unul fata de celalat. Oricat de buna ar fi relatia, ia-ti din cand in cand timp pentru tine insati departe de el pentru a creste magnetismul 🙂

Sunt si cupluri care in timpul pauzei realizeaza ca se simt mai bine asa, mai liberi, chiar daca e greu sa rupi atasamentele din cuplu.

Oriunde te-ar duce o astfel de pauza, daca simti ca e un lucru bun pentru dezvoltarea ta, ia o pauza.

Petrece timp cu tine si cu cei apropiati, indeparteaza-te de sfaturi si parerile personale ale celor care iti vor binele si vezi ce vrei tu cu adevarat… lasa-te surprinsa de ce vei afla si nu te incrancena sa iei deciziile la care se asteapta parintii sau prietenii sau partenerul. Ci alege ceea ce doresti tu cu adevarat, si realizeaza ce este bine in relatie si ce ai vrea sa fie diferit pentru a fi cea mai buna relatie de cuplu in care ai putea fi!

 

Sursa foto: www.pinterest.com/pin/10062799140406233/

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer