variatii in greutate

Cum am fost afectata de variatii in greutate?

In ultimii 10 ani am trecut prin doua perioade de ingrasare care m-au intristat, si care au marcat schimbari profunde in fiinta mea.

Aveam cu circa 7-8 kg in plus nu foarte demult, si aveam mereu tendinta sa ma ascund sub haine largi, sa imi acopar burta, sa refuz sa merg la un party pentru ca nu vroiam sa trec prin calvarul de a nu sti cu ce sa ma imbrac. Ma comparam mereu cu femeile mai slabe, ma priveam in poze in care imi placea cum arat si nu faceam decat sa imi adancesc nemultumirea fata de mine.

Este interesant ca in apogeul greutatii mele corporale am atras barbati minunati in viata mea.

Si ce e si mai interesant, acum cand rememorez acele perioade, desi nu-mi placea cum arat, aveam multa energie. Eram armonioasa erotic, dansam, mergeam mult pe jos, puteam sa fac tot ce vroiam din punct de vedere fizic. Acum insa am ajuns ca si greutate la idealul pentru inaltimea mea, insa ma simt foarte slabita si nu am pofta de viata pe care as dori sa o am.

Cand ma uit in oglinda imi place cum arat, insa totul are loc in detrimentul vitalitatii mele. Si cand zic vitalitate ma refer la pofta de viata zi de zi, la puterea de a ma plimba, de a face sport, la pofta de amor, la dorinta de a munci si de a raspunde cat mai multor provocari.

In schimb, in aceasta perioada sunt mereu obosita, si cu energia la minim pentru activitatile uzuale zilnice, fara artificii. Asadar am decis sa pun vitalitatea si bucuria pentru viata pe primul loc, in fata greutatii si a unui corp asa cum ne-am obisnuit cu toate sa vedem.

Prefer sa fiu voluptoasa, si implinita fizic, o femeie vitala si armonioasa. Pentru ca in cazul meu vitalitatatea si pofta de viata vin dintr-un corp voluptos, mai plinut decat cel la care este considerata o femeie frumoasa. Cu toate ca trebuie sa lupt cu constientul colectiv pentru a ma simti bine in propria piele o data ce pun cateva kilograme in plus, stiu ca voi putea fi fericita fara niciun motiv anume, doar pentru ca exist, pentru ca pot si pentru ca am puterea sa fac.

Ati trecut prin asemenea perioade in care sa va simtiti slabite si fara vlaga atunci cand ati slabit fizic? Dar de vitalitate mare atunci cand aveati un corp voluptos, cu forme apetisante?

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer