orgasmele feminine

Ce au in comun cartile cu orgasmele feminine?

** Am inceput sa culeg povesti de amor de la cititoarele blog-ului, pe care le voi publica intr-o serie de Povesti de boudoir. Ma bucur sa vad deschiderea voastra in fata sexualitatii si senzualitatii feminine si sper ca aceste povesti de amor sa va inspire si sa va aduca trairi profunde.**

 

Era prima zi libera dupa o perioada mai lunga si se bucura enorm ca isi poate continua lectura cartii inceputa in urma cu 5 saptamani…

Era o carte despre un cuplu in care pasiunea murise de ceva timp. Faceau dragoste mai mult din datorie, nu pentru ca isi doreau cu ardoare sa se iubeasca fizic. Din cauza lipsei de tandrete si pasiune, ea incepe sa fie atrasa de un alt barbat, cu care redescopera senzualitatea ce zacea in ea.

Lectura devenea tot mai interesanta pe masura ce erau descrise detalii ale intalnirilor celor doi amanti. Pasajele pline de erotism si pasiune din cartile pe care le citeste o ajuta mereu sa-si trezeasca energia erotica.

Intinsa in pat, a decis sa se dezbrace de hainele de casa, sa ramana goala sub plapuma groasa. Chiar daca era singura, vroia sa se simta sexy, precum eroina cartii.

Dupa cateva paragrafe, a inceput sa se excite usor, ceea ce-i placea mult. Nu a mai simtit demult viata in acea parte a corpului si era fericita sa reintre in conexiune cu partile ei feminine. Pe masura ce excitarea crestea, isi misca coapsele involuntar.

Desi era foarte adancita in lectura, corpul ei incepea sa-i transmita semnale tot mai puternice, ceea ce a starnit o criza de ras si o bucurie imensa. Era fericita pentru ca reusise sa-si trezeasca energia sexuala fara a avea nevoie de iubit.

Lipsa dependentei de barbat in aceste momente dublau starea de excitare si de senzualitate, motivand-o sa continue… a inceput astfel sa se atinga incet pe clitoris, cu mana dreapta, in timp ce mana stanga era suport pentru carte. Chiar nu dorea sa o lase jos din mana. De ce? Pentru ca vazuse un experiment foarte interesant care urmarea mai multe femei citind cartea lor preferata cu voce tare, in timp ce le era stimulat clitorisul. I s-a parut minunat sa vada fetele acelor femei orgasmice care continuau cu stoicism lectura. Si-a amintit atunci ce frumoase i se par femeile in timpul orgasmului.

A dorit sa experimenteze si ea acel control al mintii si sa vada daca poate continua sa citeasca in timp ce intregul corp era invaluit in trairi extatice. Se atingea incet, vroia sa prelungeasca cat mai mult preludiul si sa intensifice energia sexuala. Cand simtea ca se apropie de orgasm, se oprea si zambea. Stia ca, cu cat prelungeste mai mult momentul, cu atat valul orgasmic ce va porni de la clitoris catre cap va fi mai puternic.

Reincepea sa citeasca paragrafele erotice ale cartii, atunci cand lectura incepea sa devina prea plictisitoare pentru acele momente incitante. In timpul primului orgasm, a reusit sa tina cartea in mana in timp ce corpul i se unduia sub plapuma. Faptul ca era acoperita o facea sa se simta protejata de oricine ar putea sa o vada, desi nu era nimeni in casa. Primul val minunat de placere a facut-o sa-si doreasca si mai multe, nu avea niciun program in acea zi.

Transpirata si incalzita, a inceput sa se dezveleasca. Nu o mai interesa nimic altceva decat sa traiasca din plin starile de placere cu care fusese binecuvantata. Nu mai avea niciun gand, mintea era goala iar fata era rosie si plina de viata. Au urmat mai multe orgasme depline, resimtite din plin la nivelul intregului corp. Le-a trait atat de profund incat le-a simtit dincolo de nivelul fizic. A lasat cartea din mana, a decis sa isi concentreze atentia doar asupra fluxului energetic din corp. Nici nu aveam cum sa-l ignore, atat era de puternic si benefic.

Se facuse intuneric in camera, nici nu stia cat timp a trecut de cand a uitat de lumea de afara. A ras cateva minute bune, si-a luat camasa de noapte si a continuat lectura.

 

*Daca doresti sa impartasesti si tu povesti de amor, traite sau imaginate, te invit sa ma contactezi. Acestea sunt publicate sub anonimat, asadar iti garantez protectie deplina.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer