Cel mai mare las este barbatul care…

trezeste iubirea unei femei fara intentia de a o iubi (Bob Marley).

Este un citat gasit pe Pinterest care mi-a atras atentia si m-a pus pe ganduri. Pentru ca vine din partea unui barbat si mai ales, pentru ca m-a convins in cateva secunde cat este de adevarat.

Pot intelege si accepta multe comportamente ale barbatilor: faptul ca isi iubesc partenera dar sunt atat de atrasi de o alta femeie uneori incat trebuie sa o “aiba”, faptul ca pot fi cu mai multe femei intr-o saptamana, neimplicandu-se emotional in niciuna, sau ca pot fi foarte dragastosi si atenti cu femeia in timpul actului sexual dupa care dispar ca niste fantome.

Asa cum spuneam, pot accepta astfel de comportamente atat timp cat intentiile sunt exprimate sincer de la bun inceput.

Foarte putin barbati insa au puterea si curajul de a-i spune unei femei: te plac, te gasesc foarte atragatoare si tot ce vreau este o noapte frumoasa petrecuta impreuna.

Cred ca nu ar mai exista atatea femei care ar suferi dupa o perioada frumoasa de indragosteala; cred ca relatiile si aventurile ar fi mult mai frumos savurate si dupa ce au avut loc; si mai cred ca si barbatii ar fi mai usurati ca nu trebuie sa se ascunda sau sa minta, daca fi sinceri de la bun inceput.

E nevoie de foarte mult curaj sa fii sincer… dar ajuta pe toata lumea implicata.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer