Cum poti avea orgasme lungi si intense?

Cred ca nu exista femeie care sa nu-si doreasca orgasme lungi si intense. Insa, pe cat de simplu suna, pe atat de greu este: relaxeaza-te si abandoneaza-te cat mai mult in timp ce faci dragoste cu iubitul tau!

Daca te astepti la solutii de genul: un penis mai mare si mai gros, sau un  barbat care stie sa urce o femeie pe pereti, iti spun de pe acum ca nu asta vei citi mai jos. Este foarte important ca tu sa stii cum sa te deschizi si sa te bucuri mai tare de comorile cu care ai fost inzestrata.

Ca punct din oficiu, pe care nu-l voi detalia in acest articol dar este esential pentru ca tu sa te bucuri de orgasme lungi si intenese, durata actului amoros este foarte importanta si ea: minim 40 de minute ti-ar pemite sa te destinzi si sa te bucuri de placerile erotice.

A te relaxa in timpul sexului inseamna:

[checklist]
  • sa poti trece peste inhibitiile sexuale
  • sa nu mai fi constienta de defectele tale fizice
  • sa poti opri sau minimiza gandurile de zi cu zi
  • sa fii constienta de energia care se vehiculeaza in tine in timp ce faci dragoste
  • sa fii constienta de ceea ce simti in tot corpul, nu doar in zona genitala
[/checklist]

 

Cum poti trece peste inhibitiile sexuale?

In primul rand, este necesar sa ai incredere deplina in partenerul tau, sa ajungeti impreuna la un grad de intimitate ridicat, sa simti ca puteti comunica orice subiect erotic. Sa te deschizi in aceasta privinta si fata de prietenii tai cei mai buni si, desigur, sa ai jocuri erotice cu tine insati.

Nu stiu cum as putea evidentia mai puternic importanta cultivarii intimitatii cu tine insati. A jocurilor erotice, a explorarii propriului tau corp, a crearii unui grad de intimitate atat de ridicat incat misteriorul tau vagin nu mai e atat de necunoscut pentru tine.

Cum ajungi sa nu mai fi constienta de defectele tale fizice?

Privindu-le cu acceptare. Eu am inceput prin a umbla goala prin casa cand sunt singura. Treceam prin fata oglinzii, ma analizam, ma intorceam pe toate partile. Dupa care am inceput sa ma privesc in alta lumina, una mai putin critica si mult mai aprobatoare a corpului meu, asa cum e el.

Dupa care mi-am luat inima in dinti si am inceput sa umblu goala prin casa in prezenta iubitului meu, in lumina zilei, care poate scoate in evidenta si cele mai mici defecte. Am ajuns apoi sa-mi doresc sa fac plaja nud, sa-mi permit sa ma dezbrac complet si fata de alti oameni, sa-mi accept corpul dezgolit de orice accesoriu vestimentar.

Toate aceste evenimente au fost pe rand, foarte eliberatoare pentru mine. M-au ajutat sa ma privesc in alta lumina, sa ma accept si sa imi accept corpul asa cum e el, sa-l iubesc mai mult si sa imi fac un scop in viata sa-l ingrijesc cat pot mai bine, si sa pot face dragoste in cea mai stralucitoare lumina stiind ca si iubitul meu ma iubeste exact asa cum sunt.

Cum poti fi constienta de energia care se vechiculeaza in tine, in timpul sexului?

Incepe prin a observa efectele orgasmelor in tot corpul tau – picioare, degetele picioarelor, maini, zona inimii, coloana vertebrala, capul. Fiind constienta de tot ce simti te va ajuta si sa pui gandurile zilnice intr-un colt, minimizate, si sa te bucuri mai mult de simturile cu care ai fost inzestrata.

Vei remarca, nu doar in timpul orgasmului, ca energia ta, care isi are locul de bastina in zona bazinului, incepe sa urce pe coloana vertebrala. Cu miscari unduitoare, atunci cand esti tu deasupra de exemplu, poti ascensiona energia si prelungi orgasmul in tot corpul. Mai mult, in pozitia Capra sau pozitia Antilopei, daca penetrarea este adanca, vei putea simti automat cum tot trunchiul este invaluit de placerea unui orgasm trait cu plenitudine.

In absolut orice pozitie sexuala poti fi constienta de energia ta, si a lui, de contopirea voastra si la nivel energetic, nu doar fizic. Tot ce trebuie sa faci este sa inchizi ochii si sa iti deschizi toate simturile. Sa fii constienta de tine, de miscare, de placere, si de tot ce te excita si te incanta.

Implinirea sexuala transcende sexul pur fizic

Din cate femei am intalnit, foarte putine se pot relaxa in profunzime si se pot deschide cu toata increderea fata de partenerul lor. Am fost la fel, dar am ales sa merg pe drumul care imi permite sa ma bucur deplin de energia erotica cu care am fost inzestrata, si pe care orice femeie o poate accesa. A face dragoste este mai mult decat placere sexuala fizica.

Orgasmul este mai mult decat placerea fizica ce dureaza cateva secunde, sau minute daca suntem foarte norocoase. Orgasmul lung, intens, trait in toata fiinta, aduce intimitate in cuplu, iubire de sine, deblocheaza frici, purifica energetic, relaxeaza in profunzime toata fiinta, te implineste pe toate planurile vietii, pe care nu le-ai considera niciodata conectate cu energia erotica.

Astept cu mare drag orice relatare a voastra despre orgasme pe care nu le veti uita niciodata 🙂

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer