Cum se mentine pasiunea in cuplu la cote fierbinti?

Scriind aceste randuri imi vine in minte videoclipul melodiei Tortura, cu pasionala Shakira in tinuta sexy taind ceapa si innebunindu-l pe frumosul Alejandro Sanz :))

E vara… uniforma ta prin casa ar trebui sa fie o rochita subtire, eventual purtata fara chilotei. Profita de anotimpul acesta minunat pentru a-ti incita partenerul zi de zi, pentru a-l face sa fie tot cu mainile pe tine, chiar si cand maruntesti ceapa pentru cina.

Consider ca in cuplu femeia este responsabila cu atractia, cu incitarea barbatului. Si cand sterge praful prin casa poate fi foarte sexy daca are atitudinea potrivita. Si, daca suntem sincere, recunoastem cat de mult ne place sa ne simtim atragatoare in fata partenerului, cat ne place sa fim atinse, mangaiate, sa ne jucam si sa radem.

Ieri, de exemplu, am ajuns acasa obosita dupa o zi lunga la serviciu si alte 2 ore de plimbare pe jos prin oras. Dar dupa ce am intrat in “uniforma de casa” si am inceput sa ma relaxez in bratele iubitului, toata oboseala s-a evaporat  si m-am putut bucura de o seara plina de rasete, pasiune si iubire. Si totul a inceput de la o rochita subtire de vara pe care o port (aparent) neglijent prin casa 😀

Pot vizualiza acum felul in care se leaga toate:

energia mea erotica il anima pe el —-> el ma mangaie si ma saruta pasional —- > eu ma incarc si devin iubitoare, i rapsund cu sarutari si ne bucuram de noi intr-un cadru plin de iubire si de energie erotica.

Stiti voi o modalitate mai buna de a va anima si a va energiza in partea a doua a zilei decat cea descrisa mai sus? Va invit sa o impartasiti 🙂

 

Sursa imagine: http://www.pinterest.com/cameliabulea/in-cautarea-feminitatii/

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer