2 comments On Cum te simti azi?

 • Buna,as vrea sa-mi împart și eu gindurile …și poate in schimb primesc niște sfaturi,chiar am nevoie de citeva.Am avut in viața mea nu as spune ca mulți bărbați,dar din păcate doar o singura data in viața ,cu unul din ei am avut orgasm.Care ar fi cauza,poate sunt prea incordata in timpul actului sexual??!!Cu toate ca permanent îmi mint partenerul ca am avut orgasm .

  • Buna Catalina. Iti multumesc pentru curajul cu care impartasesti aspecte intime din viata ta si pentru dorinta de a schimba o situatie care te afecteaza. Imi e greu sa formulez un raspuns cuprinzator in lipsa unor detalii mai clare si, daca doresti, iti stau la dispozitie in privat pentru discutii mai amanuntite si gasirea cauzelor profunde si subtile care stau la baza lipsei orgasmelor.
   Cauzele anorgasmiei feminine sunt multiple si converg in zona psiho-emotionala, strans legata de sistemul nostru hormonal si de felul in care corpul raspunde la stimuli. Vestea buna este ca exista solutii si o multime de tehnici ce ne ajuta sa vindecam traumele si sa devenim orgasmice si chiar multiorgasmice. Iar daca doresti sa mergi pe acest drum, iti stau la dispozitie ca insotitoare 🙂
   Ma poti contacta la adresa de email hello@cameliabulea.com
   Numai ganduri de bine,
   Camelia

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer