De ce exista inca cerere pentru produse miraculoase de slabit?

Pentru ca inca suntem obisnuite sa ne orientam in exterior pentru solutii. Si cu cat sunt mai usoare si mai rapide, cu atat “muscam” mai bine oferta.

Este mult mai greu sa ne bazam pe vointa noastra si sa mancam sanatos tot timpul, nu doar pentru o perioada de 3 luni de dieta, decat sa luam niste pastile si ceaiuri care cica ard grasimile. Sau sa platim sume mari pentru masaje anticelulutice dureroase, electrostimulare si alte procedeee care ne promit ca ne iau centimetri de grasime in timp foarte scurt, fara ca noi sa facem ceva.

Pe langa faptul ca aceste proceduri si produse miraculoase de slabit costa destul de mult, ele ne fura ceva mult mai pretios decat banii: atitudinea ca putem face orice daca ne dorim, puterea aceea interioara de a ne atinge scopurile pe care ni le propunem.

Pentru ca o data ce ne dam seama de puterea noastra intrinseca, vin si mai multe beneficii pe langa un corp frumos si armonios la care visam toate femeile; vine increderea in sine, vine o dorinta mai mare de introspectie si descoperire a comorilor interioare, o frumusete ce radiaza din interior si o atractie pe care nici nu putem sa o explicam.

In schimb, daca ramanem limitate la ceaiuri si pastile de slabit, la diete de genul Dukan (care iti fac mai mult rau decat bine pe termen lung), nu slabim doar la corp… ci pierdem vitalitatea si puterea de care are nevoie o femeie pentru a fi atragatoare si frumoasa.

E un proces mai lung si anevoios, cel pe care il propun, dar fructele sale sunt atat de dulci incat nu vei mai avea nevoie de substitut pentru a te simti atragatoare 🙂

 

Sursa foto: Varga Eniko Photography

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer