ce m-au invatat prostituatele

De ce suntem geloase cand se uita dupa alte femei?

Aminteste-ti perioada in care te curta si te facea sa te simti cea mai importanta femeie din lume. Era cel mai frumos sentiment din lume, nu-i asa?

Dupa care lucrurile au devenit tot mai intense, a inceput perioada pasionala a relatiei si chiar daca se mai uita dupa femei pe strada, tot tu te simteai cea mai importanta pentru el… nimic nu avea efecte negative asupra relatiei minunate in care te afli.

Mai tarziu, relatia ajunge intr-o zona calduta, in care va bucurati de caminul vostru, faceti planuri de viitor si incepeti sa aprofundati noi sentimente unul fata de celalalt. Acum incepe perioada in care el devine „iubitul meu” si un soi de posesivitate isi face locul in relatie.

Tot acum incepe sa te deranjeze faptul ca se uita si admira femei pe strada, in baruri, ca face glume cu baietii pe seama „bunaciunilor”. Dar inca nu te deranjeaza tat de tare incat sa aveti o discutie despre asta, eventual faci cate o gluma picanta…

Dorinta ta profunda este ca tu sa fii singura femeie pe care o considera frumoasa, compatibila, care sa fie in centrul fanteziilor sale de barbat. Iar cand el admira si alte femei frumoase, inteligente, atragatoare, tu automat simti ca nu esti la fel de frumoasa, inteligenta sau atragatoare… ca ai pierdut locul pe care il ocupai la inceput in lumea lui.

Exista mai multe motive pentru aceasta stare in cuplu, precum si solutii care tin de noi femeile:

Ofera-i spatiu si timp pentru el insusi. Barbatii in special au nevoie de spatiul lor vital, in care sa se retraga si sa fie doar ei. Accepta acest lucru si incurajeaza-l sa isi faca timp pentru hobby-uri, pasiuni si ce il face pe el sa fie barbatul de care te-ai indragostit.

Fanteziile lui sunt doar pentru el. Nu incerca sa-i intri in minte, sa-i cunosti fanteziile. Cand ne-am indragostit, fiecare avea un trecut, avea dorinte si fantezii, care nu ne includeau. Permite-i sa se bucure in continuare de acele fantezii si nu intra in acea lume. Cu cat stii mai putine, cu atat mai bine pentru tine.

Petreceti timp separat. In cuplurile care locuiesc impreuna, timpul petrecut separat poate face foarte mult bine, deoarece ajuta la regenerarea cuplului, readuce magnetismul in relatie si pasiunea.

Petrece timp cu prietenele, iesi cu alte femei. Atunci cand petreci timp de calitate cu alte femei, te conectezi la energia feminina universala, pe care poti invata sa o exploatezi foarte bine in cuplu si care te va face si mai atragatoare. Punand accent pe puterea ta de atractie, vei aduce mereu energie noua in cuplu, si iti vei recastiga locul pe care il ocupai la inceput in lumea lui.

Inlocuieste invidia pentru alte femei cu admiratia. Invata sa admiri la o femeie lucrurile pentru care o invidiezi. De cele mai multe ori nu ne dam seama ca invidiem o femeie pentru anumite calitati pe care am dori sa le avem si noi, dar la nivel de subconstient invidia are loc. Numai noi avem de castigat daca aducem invidia in constient si o transformam in admiratie. Admirand acele calitati la alte femei vom incepe sa le observam si in noi. Vom incepe sa ne iubim mai mult, sa ne admiram pe noi mai mult 🙂

Pe scurt…

  • Pune mai mult accent pe tine, trateaza-te cu iubire si admiratie!
  • Sustine si lasa-te sustinuta de femei, nu le considera concurente!
  • Ofera-i spatiu si nu incerca sa afli tot despre el! Lasa loc misterului intre voi.
  • Ai mereu grija la amplificarea energiei tale feminine, la puterea ta de atractie!
  • Flirtul este sanatos atat pentru fiecare dintre voi cat si pentru cuplu. Nu renuntati la flirtul cu alti oameni!
  • Comunica sincer atunci cand te afecteaza vrea reactie din partea lui, dar nu reprosa!
  • Nu cauta scuze si nu il invinovati! In cuplu problemele sunt generate de amandoi.

Fiecare punct de mai sus merita luat in parte si discutat indeaproape. Daca exista o regula de mai sus asupra careia doresti un articol mai amplu, te rog sa imi spui lasandu-mi un comentariu in sectiunea de mai jos.

 

Foto via Pinterest – Randi Roybal

2 comments On De ce suntem geloase cand se uita dupa alte femei?

  • DA e corect asa ,dar eu nu pot face asta suntem de4 ani impreuna si se uita pe ascuns, ma minte ca no face ,pina la urma spune si dreptatea imi este obijduitor imi zice cai plac mai mult altele femei caci sunt mai frumoase dar nimic nu inseamna nu mai stiu ce sa fac merci

    • Salut. Nu am inteles foarte bine: iti spune ca i plac mai mult alte femei, ca alte femei sunt mai frumoase decat tine?

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer