Despre cum am inlocuit singuratatea cu timpul MEU

In urma cu cativa ani imi era frica sa dorm singura… imi era urat sa petrec o zi de week-end singura… ma plictiseam cand petreceam mai mult de 3 ore singura acasa. Daca stau acum sa analizez persoana care eram in urma cu cativa ani, nu-mi placea de mine atat de mult incat sa-mi placa sa petrec timp cu mine insam… Nu ma iubeam indeajuns.

Dar viata mi-a oferit sansa sa raman singura, sa fiu nevoita sa ajung sa ma cunosc, si sunt sigura ca nu a fost intamplator, asa cum nimic nu e intamplator in viata.

Ca orice inceput a fost greu. Gaseam tot felul de activitati in care ma concentram pe orice altceva – seriale maraton, filme, cautam disperata lume cu care sa ies, eram pe Facebook tot timpul sa-mi umplu timpul.

Pana la un moment dat cand am ajuns sa simt ca pierd timpul, ca nu fac nimic util pentru mine. Si am inceput sa constientizez ce-mi place mie sa fac, ce ma face fericita, cine si cum sunt eu cu adevarat… A fost o adevarata perioada WOW pentru mine, in care m-am suprins foarte placut.

Credeai ca nu te poti surprinde pe tine insati la o anumita varsta? Think again 😀

Din acel moment nu am mai putut da inapoi… am inceput sa savurez atat de mult momentele de singuratate incat le cautam cu mult interes. Am inceput sa-mi iau zile libere de la serviciu sa ma plimb singura in parc cu o carte, sa stau la terasa cu un pahar de prosecco in fata privind lumea si cugetand, sa merg la cinema singura, chiar am inceput sa calatoresc singura. Atat de draga am inceput sa-mi devin incat am ajuns sa nu ma mai simt singura in niciun moment.

Asadar am reusit sa transform singuratatea care durea, in momente speciale si frumoase cu MINE insami. Sa nu credeti ca am devenit singuratica, pentru ca imi place la nebunie sa socializez. Dar sunt mult mai atenta la mine, la dorintele mele.

Si da, sunt multe momente in care aleg sa fiu doar eu cu mine… pentru ca mai am atat de multe de explorat in interior incat simt ca nu-mi ajunge viata asta 🙂

Tu petreci timp cu TINE insati? Ce activitati iti place sa faci singura?

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer