Despre mine

frumusetea lucrurilor simple

Pana de curand, pana in preajma varstei de 30 de ani, am avut 2 ani lungi de framantari si nopti nedormite. Nimic nu parea sa functioneze in viata mea

– jobul imi oferea doar stabilitate financiara, nici vorba de implinire profesionala,

– fusesem diagnosticata cu probleme de tiroida si implicit alte probleme de sanatate ce derivau,

– nu suportam sa ma uit in oglinda deoarece ma ingrasasem 10 kg,

– relatia de cuplu era intensa – cu foarte multe suisuri si coborasuri,

– am schimbat locuinta de vreo 3 ori intr-un an…

nu aveam deloc stabilitate iar nemultumirea fata de mine si viata mea era la cele mai inalte cote.

Totul a culminat cu cel mai dureros moment din viata mea de pana acum… moartea MAMEI, care doar dupa ce a trecut in lumea sufletelor a devenit pentru mine cel mai frumos model de iubire. In mod ciudat, sau poate nu, acea perioada a coincis pentru mine cu linistirea sufletului… dupa 2 ani de nopti nedormite si framantari.

Si datorita faptului ca am inceput sa accept ce-mi ofera viata (bune, rele)… am inceput sa simt o liniste profunda, care mi-a permis sa sondez in mine, sa ma descopar… sa descopar pentru prima oara calitati care nici nu stiam pana la 30 de ani ca zac in mine.

Am trecut printr-o perioada de durere intensa din cauza pierderii celei mai iubitoare si pure persoane pe care am cunoscut-o eu, in acelasi timp cu inceperea unei perioade de descoperiri incredibile despre cine sunt eu cu adevarat.

Trigger-ul a fost clar pierderea mamei, urmat la scurt timp de incheierea relatiei cu prietenul meu care a durat 8 ani.

Ajutorul extrem de important a venit din partea uneia din cele mai joviale si puternice femei pe care le cunosc eu, care este coach in dezvoltare personala.

Dupa care am descoperit noi si noi persoane, tehnici si modalitati de a gasi puterea interioara, fericirea zilnica, iubirea de sine.

In cadrul blog-ului “In cautarea feminitatii” voi scrie mai detaliat despre tot ce am experimentat pentru a ajunge o femeie fericita, frumoasa, implinita, iubita, puternica, sanatoasa.

Pentru mine a devenit un fel de a fi aceasta cautare a feminitatii, a sinelui si a echilibrului in viata. Si vreau sa impartasesc cu voi tot ce aflu si traiesc in speranta ca ajutam cat mai multe femei sa se descopere… sa ajunga la diamantul din interiorul lor si sa-l slefuiasca zi de zi pana ajunge o piatra frumoasa, puternica.