Inlocuieste invidia cu admiratia si vezi ce transformari iti poate aduce

Femeile sunt foarte atente la alte femei si… de cele mai multe ori critice. Haideti sa fim sincere una cu alta: atunci cand vedem o femeie frumoasa sau cu o atitudine foarte increzatoare tindem sa cautam orice defect mic pentru a ne simti noi mai bine.

De curand am participat la o conferinta referitoare la stima de sine, in special in cazul femeilor, si m-a atras in mod special acest sfat:

Alege sa admiri o femeie pentru calitatile ei in locul invidiei si vei remarca in scurt timp ca si tu detii acele calitati.

In perioada cand acest blog era doar in mintea mea, am inceput sa privesc cu adevarat corpul femeii, sa remarc in special partile frumoase la femeie. Cand vad un decolteu frumos il admir, ma bucur sa-l privesc si daca posesoarea decolteului este o prietena, o felicit 🙂 Ei bine, aceasta schimbare m-a determinat sa fiu mai atenta la decolteul meu si sa-mi placa mult ce vad in oglinda.

Mai mult, am inceput sa admir femeile spontane, care aleg sa se bucure de viata, care zambesc sincer in fiecare dimineata. Am realizat de curant ca aleg tot mai mult sa ma bucur de viata zi de zi – aleg sa ma plimb in loc sa merg acasa dupa o zi de munca, am energie dis de dimineata si zambesc oamenilor pe care-i intalnesc, gasesc motiv de sarbatoare si de distractie in fiecare saptamana.

Inainte nu eram asa… cand vedeam o femeie cu corp frumos automat ma gandeam cat e al meu de urat in comparatie cu al ei si imediat ma concentram pe defectele mele. Din pacate cele mai multe dintre noi alegem automat sa ne comparam cu alte femei, sa invidiem partile lor frumoase.

Dar putem constientiza si admira frumusetea femeii, atat cea universala cat si specific, la femeile pe care le intalnim… si va promit ca veti ajunge sa vedeti tot mai mult frumusetea din voi – atat cea fizica cat si cea spirituala.

 

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer