povesti de boudoir

Lasa ploaia sa te ude

Era o dimineata ploioasa de martie. S-a trezit devreme cu sunetul picurilor de ploaie pe geam si cand a realizat ca era sambata a fost cuprinsa de o bucurie imensa.

Avea sa-si pregateasca ceaiul ei favorit cu aroma de iasomie, si sa petreaca putin timp singura, asa cum i place sa stea atunci cand se trezeste inaintea iubitului ei. Band ceaiul fierbinte, privea ploia pe geam si isi imagina cum toate fricile sunt spalate de apa curata ce curgea de sus, in picuri mici.

Dupa aceste momente de reflexie de weekend, i se facu dor de pielea lui parfumata. Intra nuda in dormitor, dornica sa se contopeasca cu el, bucurandu-se amandoi de energia de dimineata.

Parca anticipand dorinta ei, el era deja pe jumatate treaz. Fara niciun cuvant, gura ei calda ii cuprinse barbatia falnica si vie. Este modul lui preferat de a se trezi si momentul in care ea se umezeste din plin, pregatindu-i corpul voluptos pentru penetrare.

Incet, se urca pe el si incepu sa-si miste bazinul in valuri, precum cele ale marii. Era relaxata, in mintea ei nu fugeau ganduri si era deplin constienta de tot ce traia in acele momente. Orgasmele delicioase pe care le trai in acea dimineata i dadu si mai multa energie, iar el o putea sustine atat timp cat dura dorinta ei.

Starea aceea intre vis si realitate dura pana dupa-masa tarziu. Luau pauze doar ca sa bea apa si sa manance fructe, patul caldut chemandu-i inapoi in intimitate. Nimic nu suna mai bine in acea zi decat gemetele ei; nimic nu se simtea mai bine decat atingerea infiorata si pielea inmiresmata.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer