Lupta sexelor privind pofta de sex

Zilele astea circula pe Facebook tabele Excel, atat ale barbatilor cat si ale femeilor, cu motive pentru care nu au facut sex. Da, oamenii aia au petrecut timp completand coloane cu zilele in care nu au facut sex si cu motivele invocate de partener.

Cata frustrare trebuie sa fi adunat… Doar citind cateva motive, de genul ma doare capul, mi-e somn, joaca echipa mea favorita de fotbal, imi dau seama ca pasiunea in acel cuplu e aproape inexistenta.

Si pentru ca nu sunt femeia care sa dea vina pe barbat cand nu se mai face sex de calitate, sau chiar deloc… o sa va spun parerea mea despre aceasta lupta a sexelor privind pasiunea in cuplu.

In loc sa petreaca timpul completand tabele Excel si dand vina pe partener pentru frustrarile sexuale, mai bine s-ar concentra pe a crea o atmosfera sexy in casa, si a emana atat de multa atractie si sexualitate incat nici un incendiu la casa vecina sa nu-i opreasca din a face dragoste. Exagerez, insa miezul problemei ramane valabil: atunci cand se gasesc tot felul de scuze pentru a nu face sex, fie pasiunea e la cote joase, fie sexul in acel cuplu nu este atat de satisfacator precum si-ar dori cei doi.

Atunci te invit sa analizezi cum au fost inceputurile relatiei: a fost pasiune si compatibilitate in pat, sau te-ai gandit: “e bine si asa cum e…”. In primul caz se poate reaprinde flacara si pasiunea in cuplu astfel incat sa readuceti extazul in dormitor, asa cum era la inceput.

Poti face asta petrecand cateva zile departe unul de altul, facand ceea ce va place, reamintindu-ti si concentrandu-te pe ceea ce te atrage la el, amintindu-ti multe momente frumoase de la inceput, organizand o seara romantica si plina de pasiune, asa cum ai vazut in filmele tale favorite. Dar te rog mult, organizeaza tu exact asa cum iti doresti, nu astepta sa faca el asta. Ia in propriile maini dorintele tale senzuale, o sa te incante rezultatul 🙂

In cel de-al doilea caz, te intreb: cat de mult conteaza sa fii foarte satisfacuta sexual de partenerul tau?

Daca implnirea sexuala in cuplu conteaza foarte mult pentru tine, te intreb: Ce mai faceti impreuna? De ce faci un compromis atat de mare? Ramanand impreuna nu faceti decat sa va frustrati unul pe altul… parerea mea. E greu sa rupi atasamentele create, dar daca ai puterea sa rupi ceva ce nu mai functioneaza, recompensa nu va inceta sa apara in viata ta.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer