timp liber

M-am trezit cu prea mult timp liber

Am asteptat o luna intreaga concediul de Craciun. Am visat zi de zi la diminetile lenese, la toate activitatile placute si la somnul dulce de care nu am reusit sa ma bucur din toamna.

Iata-ma in prima zi libera… cea mult asteptata. M-am trezit la 8!!! Pur si simplu nu am putut dormi mai mult.

Daca tot am fost asa matinala, am decis sa fac putina ordine in casa, sa pun haine la spalat. In timp ce cotrobaiam prin casa, am realizat ca imi ocup din nou timpul liber si ca nu stiu sa stau, fara sa fac ceva anume.

Daca nu fac ordine, spal vasele, iau cartea de pe noptiera, deschid laptop-ul si citesc email-urile, scriu pe blog si multe altele.

Practic, nu stiu cum e cand nu fac nimic. Cand nu fac nimic si nu dorm… ce ramane?

Ei bine, ramane introspectia… de care fug dandu-i mintii ceva de facut, ramane grija pentru mine si corpul meu, ramane joaca in zapada, ramane dragostea.

Iubesc tot ce ramane atunci cand nu-i dau mintii ceva de facut si totusi rareori ma pot bucura de atentie pentru corpul meu, de joc in zapada, de dragoste si jocuri amoroase.

Asa ca, dragele mele, imi voi lua o saptamana intreaga sa ma bucur de mine si de iubitul meu, de joc, sa meditez si sa ma simt pe mine. Si nu ma voi simti vinovata si lenesa. Pentru ca merit acest timp doar pentru mine!

Tu ce faci cand nu faci nimic?

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer