orgasmele feminine

Orgasmele tale nu depind doar de el

Ci in cea mai mare parte de TINE, de transformarea ta intr-o femeie senzuala si sexuala.

Vorbeam zilele trecute cu o colega despre punerea in practica a unor fantezii sexuale si a unor lectii de viata preluate din cartea “Inteligenta erotica“, cand a aparut replica: “Da, numai sa ai partenerul cu care sa pui in practica toate fanteziile”.

Nu contest importanta unui partener compatibil, care sa te cunoasca foarte bine si cu care poti experimenta tot ce iti doresti erotic. Insa, mergand pe logica: Daca tu nu te iubesti, atunci cum sa te iubeasca altul? tot asa cred ca e valabila si varianta amoroasa Daca tu nu te poti satisface, atunci cum sa te satisfaca el?

Barbatii se gandesc foarte des la sex, studiile spun ca la fiecare 7 secunde. Femeile pun multe alte ganduri pe planuri mai importante, desi energia erotica ne alimenteaza in toate aspectele vietii – la job, in iesirile cu prietenii sau orice alta activitate zilnica.

Tu de cate ori pe zi te gandesti la sex?

Pentru ca suntem cu gandul in toate partile, si uitam de multe ori de zonele noastre erogene dureaza mai mult decat la barbati sa intram in stari senzuale. De multe ori, daca suntem abatute la serviciu sau suparate, nu putem face dragoste. Chiar daca stim foarte bine care sunt efectele benefice ale jocurilor erotice pentru fiecare dintre noi.

Cred ca daca am incepe si noi sa devenim fiinte mai sexuale, sa ne gandim mai mult la placerea erotica si sa constientizam efectele benefice ale jocurilor amoroase, am fi mai fericite in viata de zi cu zi. Mai mult, cred ca e foarte important ca o femeie sa se joace singura, sa-ti cunoasca toate zonele erogene, sa fie curioasa sa le descopere, sa stie ce-i place si cum i place pentru a-si ajuta partenerul sa o satisfaca.

Poti fi responsabila pentru orgasmele tale. Tu controlezi placerea ta erotica.

Iata ce poti face regulat pentru a deveni o femeie mai senzuala:

Exercitiile Kegel – sunt la fel de importante precum abdomenele. Sunt usor si rapid de facut, le poti face oriunde (la birou) si iti vor mentine vaginul tanar. In plus, poti simti placere in timp ce le faci. Gasesti peste tot informatii despre cum trebuie exersate (asa ca nu ai scuza), dar ce vreau sa mentionez este sa-ti pui alarma pentru ora la care vrei sa le faci, sa nu uiti de ele. Mie mi s-a intamplat sa uit pana nu am pus alarma zilnica.

Bilele Gheisei – te ajuta sa-ti pastrezi tonusul sexual, sa te trezesti erotic, sa te concentrezi pe zonele tale erogene. Le poti purta ziua la birou, sau cand te plimbi in oras – sunt foarte placute cand te misti, dansezi, urci scarile – pentru ca in interiorul jucariei sunt bile care se deplaseaza usor la miscare. Cand le “porti”, utilizeaza si un ulei natural lubrifiant.

– Cauta imagini senzuale, erotice; priveste-le, admira-le. Bucura-te de frumusetea trupului barbatului, a femeii.

– Discuta cu prietenele lucruri considerate tabu. Din pacate, foarte multe lucruri frumoase legate de corpul nostru, de sexualitatea noastra sunt inca tabu. Chiar daca suntem deschisi din punct de vedere erotic, unele lucruri nu se discuta decat in cadru foarte intim, sau deloc. Daca reusesti sa fii deschisa in legatura cu latura ta senzual si sa discuti si sa impartasesti experiente cu prietenele, nu doar ca vei acumula cunostinte noi, dar te vei transforma si mai mult intr-o femeie senzuala.

Latura senzuala a fiintei noastre este foarte importanta, ea ne alimenteaza multe aspecte ale vietii, ne hraneste. Concentreaza-te pe ea, dezvolt-o si ia in propriile maini fraiele satisfactiei tale sexuale.

1 comments On Orgasmele tale nu depind doar de el

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer