cea mai frumoasa

Orice femeie poate fi cea mai frumoasa

Cea mai frumoasa femeie este cea care zambeste sincer cu toate fiinta, care iubeste din tot sufletul, care are incredere si grija de ea.

Daca ati surprins vreodata o femeie intr-un moment de totala sinceritate, in care si-a manifestat iubirea fata de o persoana draga, sau care zambeste in orice clipa cu gandul la iubitul ei, atunci stiti despre ce vorbesc.

O femeie care traieste cu totul o emotie, care se abandoneaza ei, si nu se limiteaza mental din cauza binecunoscutei vorbe “dar ce vor spune oamenii” este o femei minunata, un exemplu pentru oamenii din jurul ei.

Una din legile care imi guverneaza viata este sa traiesc mai mult in inima, sa ma implic emotional in toate actiunile mele, dar sa fiu destul de puternica mental incat sa traiesc viata conform propriilor dorinte si planuri, nu conform culturii, educatiei sau prejudecatilor societatii.

Dupa ani de zile in care a trebuit si trebuie inca sa fac fata intrebarilor de genul “cand te mariti”, “copiii cand vin” si alte precepte de acest gen, stiu cat e de greu sa-ti traiesti viata conform propriilor dorinte. Dar puterea mentala sta tocmai in a face fata acestor impotriviri si a continua sa-ti construiesti propria cale in aceasta viata.

Numai asa pot fi fericita si implinita – traind asa cum doresc si simt eu.

Ma gandesc acum la filmul “Malena“, si la foarte frumoasa Monica Belluci. Credeti ca putea iesi in evidenta (in ciuda frumusetii fizice) daca se comporta ca toate celelalte femei invidioase? Sau se estompa in peisajul Siciliei?

Am ajuns la concluzia ca frumusetea unei femei tine cel mai mult de caracterul ei (concluzie sustinuta de barbatii cu care am discutat), de continua ei transformare interioara. Frumusetea fizica, care este un dar minunat dar si o lectie de viata, isi pierde din insemnatate in scurt timp, daca nu este sustinuta de un caracter frumos.

Asadar, orice femeie poate fi cea mai frumoasa femeie daca traieste autentic si intens.

Sursa foto: felice-sapiente.blogspot.ro/2012/07/monica-bellucci.html

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer