in cautarea feminitatii

Paradoxuri ale vietii – desi inceputurile sunt incantatoare…

…tindem sa le amanam de cele mai multe ori.

Fie ca e vorba de un iubit nou, un job nou, o casa noua… ne gandim cu frica la aceste momente. Fiindca de cele mai multe ori alegem stabilitatea, confortul si ceea ce cunostem deja in locul noului, al necunoscutului.

Frica de necunoscut e unul din cei mai mari demoni ai mintii noastre… care ne tin ancorati in situatii prezente si cand acestea nu ne mai satisfac.

Senzatia de loc caldut, confortabil, atasamentele pe care ni le cream fata de anumite persoane, locuri sau fata de anumite senzatii si emotii… toate acestea ne pot tine captivi intr-o relatie in care nu ne mai simtim impliniti total, la un job unde nu mai facem nimic cu pasiune.

Nu vi se pare ca este unul din cele mai intalnite paradoxuri ale vietii?

Dar amintiti-va cum v-ati simtit la inceputul unei relatii de iubire, cand fiecare sarut il simti in tot corpul; sau la un job nou, unde in fiecare zi afli ceva nou, privesti totul cu mare curiozitate; sau intr-o casa noua unde spatiul este mai prielnic si ti se potrivesc mai bine toate lucrurile in el.

Inceputurile vin cu energie multa, cu revigorare si curiozitate. Trebuie doar sa le constientizam mai bine, sa ne bucuram de ele dinainte sa se intample.

Experienta inceputului ne ajuta sa ne relaxam cu privire la momentele grele cand se incheie ceva, cand ne despartim de cineva sau ceva… pentru ca stim ca urmeaza ceva frumos in viata noastra 🙂

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer