intalnire in cautarea feminitatii

Prima intalnire “In cautarea feminitatii”

In urma cu cateva zile a avut loc prima intalnire In cautarea feminitatii ce a reunit 5 femei dornice sa asculte alte experiente, sa impartaseasca momente vulnerabila prin care au trecut si sa se sustina reciproc in drumul personal catre Feminitatea Divina.

Tema discutiei a fost: Slabitul dincolo de alimentatie si miscare ales prin vot unanim 🙂

Inalnirea a durat circa 4 ore, timp in care fiecare femeie frumoasa prezenta a avut sansa sa isi impartaseasca experienta cu slabitul, diferitele cure de slabire tinute, probleme din copilarie sau adolescenta din cauza greutatii, cauze subtile ale ingrasarii.

Ne-a ajutat sa constientizam multe trairi si emotii cu care ne confruntam: de la teama de a vorbi despre noi si teama de a vedea anumite blocaje adanci in fiinta noastra, pana la bucuria pe care ne-o aduce deblocarea lor si sustinerea din partea unor femei care se confrunta cu aceleasi probleme.

Ne-am adresat lucruri frumoase si ne-am analizat una pe alta, oferind feedback obiectiv pentru a ne ajuta sa ne observam si din alte perspective.

Am ras si ne-am emotionat cand venea randul nostru la replica.

Am aflat multe lucruri noi care ne-ar putea ajuta in scopul nostru de a avea un corp sanatos si de a ne simti frumoase clipa de clipa.

Am starnit curiozitati in ceea ce privesc diferite tehnici de deblocare emotionala.

Si, mai mult, am starnit o serie de descoperiri personale si de constientizari pe termen lung si dorinta de a continua sa ne intalnim, sa revelam noi trairi si emotii.

Ma bucur ca am avut sansa sa petrec cateva ore pline de savoare alaturi de 4 femei In cautarea feminitatii si abia astept urmatoarea intalnire, ce va avea 7 femei si o noua tema foarte interesanta: Noi in relatia cu barbatii din viata noastra.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer