bun la pat

Sa fii bun la pat nu mai este un mister; Afla ce vor femeile

In acest articol voi dezvalui cum vad femeile un barbat bun la pat, ce face el si cum le satisface pentru a deveni amantul perfect. Cred ca unele vor fi socante pentru anumiti barbati, dar consider ca este necesar sa fie cunoscute perspectivele femeilor legat de acest subiect sensibil.

Cand ne imaginam amantul perfect, cei mai multi barbati se duc automat cu gandul la tiparul barbatului macho – corp bine lucrat, bronzat, cu un pachet urias in pantaloni, fund rotund si care flirteaza foarte bine.

Pentru a fi considerat bun la pat, in mod paradoxal, nu trebuie sa te concentrezi atat de mult pe fizic. Din contra…

Ce-l facea pe Don Juan cel mai ravnit amant? Tocmai starea de iubire si pasiune pe care o emitea in preajma femeilor.

Iata ce trebuie sa stii pentru a fi barbatul din fanteziile femeii dorite:

#1. Placerea ei este mai importanta decat a ta. Concentreaza-te pe placerea ei si rasplata ta nu va intarzia sa apara.

#2. Fii constant interesat de secretele placerii feminine, de anatomia femeii, de fanteziile feminine si bucura-te cand reusesti sa indeplinesti fanteziile unei femei.

#3. In momentele intime, iubeste-o toata – intregul corp, intreaga ei stare, vezi frumusetea ei interioara – si ea se va deschide ca o floare pentru tine.

#4. Aloca mereu timp pentru a o tine in brate la final. O femeie are nevoie sa fie imbratisata si mangaiata la finalul jocului erotic.

#5. In aceeasi partida de amor este bine sa fii si ferm si sensibil. Imbina cele doua stari si o vei innebuni. Chiar in momentele cele mai pasionale acoper-o cu mangaieri fine.

#6. Amorul oral este cireasa de pe tort in timpul preludiului… si nu numai. Asigura-te ca pui cireasa pe tort de fiecare data 🙂

#7. Foloseste-te de cuvinte cu mult erotism, chiar perverse pentru a o excita.

#8. Fii inventiv si spontan. Daca stii ce faci, ea te va urma si se va bucura de diversitate si de dorinta ta de a te juca.

#9. Iubiti-va in mai multe pozitii (cel putin 3-4) si las-o si pe ea sa conduca; cand e ea deasupra, atinge-o si spune-i cat e de frumoasa.

#10. In timpul postludiului, cand o tii in brate, intreab-o ce i-a placut, ce alte fantezii mai are. Fa asta cu toate femeile pe care le intalnesti si fii atent la ce isi doresc femeile de la amantul perfect. Vei aduna astfel o experienta vasta in arta amorului, doar fiind curios si interesat sa satisfaci o femeie.

Un sfat bonus pentru barbati: femeile simt daca scopul barbatului este doar sa si-o vare intr-o gaura (pardon my French) sau daca el isi doreste sa traiasca clipe minunate de intimitate cu o femeie pe care o considera frumoasa si atragatoare. Asadar daca esti genul de barbat care vrei sa aduni cat mai multe “flori cucerite”, sa stii ca nu vei fi considerat cel mai bun la pat. Vei fi doar inca un barbat care a trecut prin patul lor.

2 comments On Sa fii bun la pat nu mai este un mister; Afla ce vor femeile

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer