Sa intram in dormitorul femeii… where the magic happens

Mereu m-a fascinat dormitorul intr-o casa… si inca de mica am considerat ca femeia este cea care decoreaza dormitorul. Cand ma gandesc la pat cu baldachin, toaleta cu oglinda sau noptiere ce ascund secrete, mereu asociez aceste imagini din dormitorul femeii cu o femeie senzuala, care stie ce vrea si cum sa obtina ceea ce isi doreste.

Asadar, chiar daca sunteti sau nu de acord cu mine, faceti-mi pe plac si imaginati-va impreuna cu mine ca sunteti regina dormitorului, ca acesta reflecta foarte bine personalitatea voastra, gusturile in materie de decoatiuni, stilul vostru de femeie.

Ca pe langa cele necesare, acesta este plin de lumanari pe care chiar le folositi 🙂 , de decoratiuni ce reflecta foarte bine stilul vostru, de covoare pufoase pentru momentele in care vreti ceva diferit 😉 , draperii inchise la culoare, sau alte elemente care va reprezinta si care inspira senzualitate.

Daca as intra in dormitorul vostru, ce as vedea? Care este elementul central – patul, dulapul, comoda? Aveti lucruri ascunse in noptiera de ochii musafirilor curiosi?

De ce continui sa cred ca dormitorul este spatiul femeii in casa? Pentru ca intr-o relatie, femeia este cea care ar trebui sa ofere cadrul in care se intalneste cu iubitul. Mai mult, cred ca femeia este cea care ar trebui sa initieze de cele mai multe ori intalnirile amoroase. Dar despre acest aspect vom discuta mai pe larg cu alta ocazie.

Asta nu inseamna ca dormitorul femeii nu trebuie sa fie pe placul partenerului… din contra, el trebuie sa fie incantat atunci cand intra in dormitor. Logic vorbind, atunci cand un barbat te iubeste si te place asa cum esti, atunci va fi incantat de dormitorul visurilor tale, mai ales cand acesta este incarcat cu energia ta.

Ce consider eu ca NU trebuie sa existe in dormitorul femeii?

  • televizor
  • birou si calculator
  • bicicleta medicinala sau alte aparate de fitness
  • orice obiect mare care nu inspira la relaxare, odihna, spatiu in care te iubesti cu partenerul.

In schimb, cand vine vorba de cum arata dormitorul femeii ideal, va las pe voi sa-l descrieti asa cum il vedeti voi ca fiind ideal. Cum arata cadrul ideal in care va iubiti cu partenerul, in care va relaxati si va incarcati de energie? Astept comentarii cu detalii, imagini si idei noi 🙂

 

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer