Sarutul de 30 de minute, sau cum sa reaprinzi flacara in cuplu

Ai ajuns la o anumita varsta, in care experienta isi spune cuvantul… te-ai sarutat de atat de multe ori incat nici nu ti se mai pare un lucru WOW. Esti cu iubitul tau de mai multi ani, va sarutati dimineata la trezire, cand va intalniti dupa serviciu si seara inainte de culcare.

Acesta este scenariul pe care l-am trait si eu la un moment dat, tu si multe alte femei pe care le cunosc. Daca simti ca nu se potriveste realitatii tale si saruturile voastre sunt foarte pasionale si lungi in cea mai mare parte a timpului, te felicit! Insa daca ai uitat cum e sa te saruti pasional cu iubitul tau, ca la inceputuri, atunci te invit sa faci un experiment si sa afli de ce saruturile lungi, de cel putin 10-15 minute, pot face miracole in a reaprinde pasiunea.

Mai mult, se spune ca o femeie poate intui daca relatia va merge bine dupa primele saruturi pasionale. Asadar sa ne reamintim de ce merita sa acordam asa multa atentie sarutului:

  • o sesiune pasionala de saruturi antreneaza foarte multi muschi ai fetei, pe care in mod normal nu-i folosim, ceea ce ajuta la mentinerea unui aspect tanar al tenului;
  • sarutul indelungat cu persoana pe care o iubim ne da o stare generala de bine in tot corpul, chiar poate schimba o stare tensionata intr-una pozitiva;
  • de asemenea, este o “activitate” foarte buna prin care poti opri tot sirul de ganduri ce iti streseaza mintea dupa o zi grea, este o activitate meditativa;
  • dat fiind faptul ca buzele au foarte multi receptori nervosi, (mai multi decat zona genitala), senzatiile pe care ti le dau saruturile lungi si pasionale sunt foarte intense.
  • si, bineinteles, ne ofera ocazia perfecta sa descoperim persoana pe care o sarutam – fiind nevoie sa se intre in spatiul personal al fiecaruia 🙂 Sarutul poate mentine acea curiozitate continua de a redescoperi persoana iubita.

Daca te-ai convins si tu ca merita sa incerci experimentul sarutului de 30 de minute, iata ce te invit sa faci:

– propune-i partenerului tau in fiecare seara o partida de saruturi de 30 de minute, pe ceas 🙂 Aminteste-ti ca femeia poate influenta barbatul in aceasta privinta si ca atunci cand doresti ceva poti obtine. Chiar daca la inceput i se va parea ciudat sau ca e prea mult, propune-i sesiuni mai scurte, de 15 minute.

– dati-va intalniri acasa sau in oras daca iti place in public. Cand il anunti sau i reamintesti ca diseara il asteapta o noua sesiune, fa-o intr-un mod cat mai atragator, sa-si doreasca sa-ti simta buzele.

– chiar daca ti se pare ca devine ceva automat daca stabiliti o anumita ora pentru sesiunile de saruturi, iti sugerez sa pastrezi constanta zilnica.

– analizeaza, dupa fiecare sesiune, efectele pe care le aduce: daca mergeti mai departe si va aprindeti repede, daca va redescoperiti, daca va readuce aminte de lunile de miere ale relatiei. Te invit sa constientizezi orice schimbare la tine (si sa o impartasesti cu noi 🙂 ).

– daca iti place sa incerci lucruri noi, incearca ciocolata topita, mierea, ceaiul cald orice senzatie vrei sa experimentezi cand te saruti… Stiu barbati carora le place mult gustul de cafea ale iubitei, de exemplu.

– cel mai important, mentine acea doza de curiozitate pentru descoperirea si redescoperirea iubitului… pentru ca vei ajunge sa simti aceiasi fluturi in stomac chiar si dupa multi ani. Si sunt sigura ca vrei sa simti din nou acei fluturasi.

Iti urez multa determinare si curiozitate in a redescoperi placerea sarutului si in a-ti redescoperi iubitul.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer