Scrisoare pentru tine

Draga mea,

Te confrunti adesea cu intrebari la care nu ai gasit inca raspunsuri, de genul:

  • Ce-mi doresc eu cu adevarat?
  • Care este pasiunea mea, menirea mea?
  • Ce pot face sa ma simt mai frumoasa?
  • De ce ma simt adesea atat de lipsita de energie?
  • Cum sa fac sa armonizez relatia de cuplu?

Departe de mine dorinta de a-ti crea asteptarea conform careia citind acest blog vei gasi raspunsuri la intrebarile tale existentiale… si asta pentru ca raspunsurile se afla in TINE.

Cu toate acestea, consider ca atunci cand femeile se inspira una pe alta, atunci cand se asculta si se sustin la nevoie, ele creeaza mediul perfect pentru vindecare si pentru transformare.

De aceea am decis sa fac public acest blog personal si sa impartasesc cu tine din constientizarile si trairile mele, precum si frustrarile si momentele dificile care ma anima in drumul spre interior si ma ajuta sa ma transform intr-o versiune mai buna a mea.

In cei 3 ani de cand exista blog-ul In cautarea feminitatii, am remarcat situatii in care multe femei s-au regasit in o multime de articole pe care le-am publicat. De asemenea, au fost multe perioade in care au existat discutii in contradictoriu, ceea ce a dus la dezbateri mai mult sau mai putin aprinse, care in final ne ajuta sa acceptam diversitatea opiniilor si a trairilor noastre.

Tot in acest timp am remarcat ca printre cititorii acestui blog se numara si multi barbati, care doresc sa cunoasca mai bine femeile, cum sa comunice cu ele si cum sa le ajute sa traisca orgasme magice.

Acest blog nu-ti va putea raspunde tuturor intrebarilor intime, dar vreau sa stii ca sunt mereu deschisa la o discutie cu tine. Asadar, te rog sa stii ca sunt aici cand vei avea nevoie┬áde o prietena careia sa i te destainui si in care sa ai incredere ca nu iti va da sfaturi in functie de experienta ei personala… pentru ca esti UNICA si raspunsurile tale pot fi diferite de ale mele sau ale celorlalte femei.

Asadar, daca doresti sa te simti FRUMOASA de cele mai multe ori cand te privesti in oglinda, daca doresti sa ai INCREDERE in fortele tale proprii in situatiile dificile pe care viata le aduce sau daca doresti pur si simplu sa ai un loc unde ajungi cand simti ca viata e grea si ca nu stii incotro sa o apuci… te invit sa iei o cana de ceai verde bun, sau de cafea aromata sau chiar un pahar de vin si sa citesti parti din blog care iti suscita interesul.

Poti incepe cu una din cele 6 categorii de articole sau daca iti place literatura erotica, te invit sa mergi direct la Povesti de boudoir.

Te invit sa comentezi, sa intrebi, si sa impartasesti… sa pui piesa ta la puzzle-ul feminitatii.

In incheiere, unul din citatele mele favorite despre femei:

Educi un barbat, educi un barbat. Educi o femeie, educi o intreaga generatie.

Cu drag,

Camelia (o femeie in cautarea feminitatii)