orgasme feminine

Un nou studiu inselator privind orgasmele feminine

Exista sute de studii care confirma sau infirma existenta punctului G, studii care ne spun daca avem sau nu orgasme vaginale… Sunt “cercetatori” care se implica activ sa ne spuna ce simtim noi cu adevarat si unde ne inselam.

Azi dimineata citeam despre un nou studiu care confirma ca nu exista punctul G, ca femeile nu au decat orgasm clitoridian, iar orice alt gen de orgasme feminine despre care am scris intr-un articol anterior nu exista. Sunt mituri pe care ei se bucura sa le dezvaluie pentru ca asa toata industria jucariilor sexuale va cadea.

Articolul este bine scris, si cred ca este convingator pentru multe femei ce inca nu au simtit un alt fel de orgasm. Mai mult, sunt femei care chiar daca au avut aceasta sansa minunata, pot fi convinse ca s-au inselat.

Ei bine, eu nu am nevoie de vreun cercetator, care este limitat la esantionul sau, sa-mi spuna ce simt eu cu adevarat.

Dar ce m-a iritat cel mai mult este ca, exact la finalul articolului, autorii ne indeamna, cu mare incredere si siguranta in acest studiu, sa incetam sa mai cautam punctul G si sa incetam sa mai credem ca vom avea vreodata alte orgasme decat cele clitoridiene.

Daca veti citi articolul meu, care se bazeaza pe experienta mea, a unor femei cu care am discutat si a lecturilor privind implinirea erotica la femei, veti vedea ca orgasmul clitoridian este cel mai superficial resimtit de femeie. Desi poate fi resimtit la nivelul intregului corp, el se resimte la nivelul pielii mai mult si nu in profunzimi, precum orgasmul vaginal sau cel cervical. Mai mult, efectele benefice post-orgasmice sunt mai de scurta durata in cazul orgasmului clitoridian.

Femeile analitice vor gandi probabil: ei, cum te pui tu cu un studiu publicat de cercetatori care studiaza anatomia femeii de ani de zile? 

Sunt impotriva rezultatelor acestui studiu si vreau sa imi exprim parerea loud & clear pentru ca: am si eu experienta de ani de zile in anatomia femeii, ma bucur de clitoris, de punctul G, experimentez orgasme profunde, sunt mereu in cautare de femei care traiesc si ele experiente profund erotice, citesc literatura orientala si occidentala care sustine ca femeia resimte o multitudine de orgasme si senzatii in corp care nu pot fi reduse sau ocultate (precum isi doresc acesti cercetatori cu nume de italieni).

In concluzie, sunt o femeie inteligenta si intuitiva, care stie sa filtreze tot ceea ce citeste prin prisma propriei vieti si experiente si nu ma voi lasa niciodata convinsa de orice autoritate care crede ca stie mai bine ce simt eu cu adevarat.

Va invit sa cititi despre studiu pe Daily Beast si sa va dati cu parerea in sectiunea de comentarii sau in privat pe email.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer