noapte lunga de amor

De la frică la pasiune și apoi la iubire. Totul într-o noapte lungă de amor

** Am inceput sa culeg si sa public povesti de amor de la cititoarele blog-ului intr-o serie numita Povesti de boudoir. Prin deschiderea si alegerea de a impartasi cu mai multe femei experiente si trairi intime, vei inspira femei la care nu ajungi prin viu grai; vei putea atinge cu vorbele si experienta ta si vei fi o piesa importanta in puzzle-ul sexualitatii feminine. Daca doresti sa impartasesti si tu povestea ta, te rog sa intri in contact cu mine acum. **

 

De data asta nu te-am mai așteptat cu aceeași siguranță. A trecut mult prea mult timp și am uitat ce mi-am promis: să îți ofer ție libertatea de a alege să vii la mine, și să îmi ofer mie libertatea de a fi deschisă să te primesc fără să îmi fac așteptări.

Dar n-am reușit să nu îmi fac așteptări. M-am îngrijorat pentru că nu ai mai dat niciun semn. Am început să-mi fac tot felul de gânduri; oare asta a fost tot și s-a consumat așa de repede? oare n-o să mai vrei să ne întâlnim? oare o să vii cu altcineva și o să mor un pic pe dinăuntru când o să vă vad împreună?

E ciudat cum gânduri răzlețe și fără nicio dovadă concretă îmbracă forma unor certitudini când ne atașăm prea tare de un rezultat. Vreau să vii la mine și să fii al meu. Dar dacă asta nu o să se întâmple? Nu e ok să gândești așa, nu e ok, nu e ok.

A început să-mi fie frică.

Știam că o să ne vedem, și puteam să vin mult mai devreme, dar am tot amânat momentul. Din frică. Eram în încăpere cu fața către ușă, când dintr-o dată am simțit că mi se taie genunchii. La propriu. Jucăușule, te-ai lipit cu pieptul de spatele meu. Era să cad din picioare pentru că s-a risipit toată tensiunea din mine.

Cum am putut să amân atât momentul ăsta, cum a putut să îmi fie frică și mai ales de ce? Ce toropeală m-a cuprins când ți-am văzut zâmbetul, am devenit fluidă, am început să mă topesc. Dar instant am sărit la gâtul tău și te-am strâns la piept de mi-au trosnit toate oasele și sângele mi-a pompat prin toți mușchii. Cum reușești să mă energizezi în halul ăsta cu un zâmbet și să mă faci să găsesc în mine o forță de care nu știam că sunt capabilă?

Mai povestim, mai pleci de lângă mine. Când mă îndepărtez un pic mai mult, vii iar la mine. Mă joc cu tine și te tot evit câte un picuț, până când rămân singură și vii tot mai aproape. Dormi la mine în seara asta? Te uiți în ochii mei, te uiți în stanga, în dreapta, te uiți iar în ochii mei și râzi. Da, dar o ștergem nemțește.

Începi să cânți și mă reîndrăgostesc de tine pentru a nu-știu-câta oară. Mă treci prin toate stările, îmi dai toți fiorii, mă energizezi și mă storci de energie, plutesc, urc și cobor prin toate senzațiile, îmi simt sângele zvâcnind în fiecare bucățică de carne. Ești atât de aproape și n-am voie să te ating. Aaah! Vreau să-mi înfig degetele în părul tău creț, să le preling pe față și pe gât, vreau să mă agăț de pieptul tău, vreau să fiu una cu tine!

Oare de fiecare dată când e fructul interzis e atât de mare dorința?

Cred că a rămas un pic din frica aia în mine, pentru că n-am curajul să mă apropii prea mult. Aș vrea să te cuprind dar mi-e frică să nu te sufoc. Tu stai pe spate și eu mă așez pe o parte, și doar genunchii mi-i ating de tine. Nu zici nimic, închizi ochii, zâmbești, mă iei în palmă și mă lipești de pieptul tău.

Mă simt atât de mică și fragilă, iar tu ești atât de mare și puternic, sunt ocrotită, nimic rău nu mi se poate întâmpla. Îmi agăț mâna de pieptul tău imens și nu-mi pot dezlipi zâmbetul de pe față. Doar cu buricul degetelor îmi atingi degetele de pe pieptul tău.

Ceva mult mai fin decât o mângâiere îmi dă fiori până în degetele de la picioare și până în creștet. Îmi încâlcesc picioarele printre ale tale și sunt atât de bine. Aș putea sta așa cu tine toată viața.

Nici nu știu când am ațipit și nici când m-ai trezit. Limba ta face absolut ce vrea ea la mine în gură. Încep să mă excit, dar și să mă amuz. Îmi tot vine să râd de la mișcările neașteptate ale limbii tale. Ne jucăm, ne jucăm, ne jucăm! Jovialitatea se reflectă în fiecare colțișor al personalității tale, dar nu știam că se aplică și în amor – să fii enorm de jucăuș, și să mă înfierbânți în același timp.

Iubesc pielea ta, iubesc mirosul tău și simt cum dorința începe să urle în mine. Abia acum ne dezbrăcăm și-ți simt bărbăția cum crește în mâna mea. Nu mai am răbdare, nu mai pot să aștept, mă cațăr pe tine și te cuprind în mine.

Ești atat de mare și mă simt atât de plină de tine, că aproape mă doare, nici nu mai știu ce e durerea și ce e plăcerea. Simt că o flacără îmi străbate tot trupul, simt cum îmi fierbe sângele în vene, simt cum mi se trezesc la viață toți mușchii, simt cum mi-e năvălit tot trupul de poftă și freamăt, înnebunesc de plăcere, sunt un vulcan și erup!

Parcă m-am consumat rapid și violent, ca un chibrit care nu apucă să vadă mare lucru înainte să se ardă. Dar tu nu mă cobori de pe tine, ci îți cobori doar fața între picioarele mele. Nu mă lași să scap așa ușor, vrei să-mi amintești ce poate limba ta. Și poate limba ta, ceva total diferit față de ce a fost înainte.

E o trecere abruptă de la un act atât de pasional de la limita violenței – la unul suav și jucăuș, mult mai aproape de inocență și gingășie. Atâta delicatețe în limba cu care îmi cânți cele mai pure versuri, așa senzație de catifelare și finețe și tandrețe în cele mai intime părți ale corpului meu.

Cum pot două acte fundamental diferite și două senzații atât de îndepărtate să facă parte din același registru amoros? De data asta nu mai explodez, ci simt cum se răspândește ceva frumos în mine. Nu e la fel de intens, dar e mai dulce și mai pur. Zâmbesc din nou și te mângâi pe păr.

Vrei și tu să primesti plăceri cu gura. Am emoții. Mă crispez puțin pentru că-mi fac în cap imagini despre anumite performanțe, și nu cred că sunt suficient de bună. Ești așa de mare și mi-e frică să nu mă înec. Mă apropii cu gura de penisul tău, șovăitoare ca o virgină, și îl gust.

Simt o plăcere caldă pe buze și pe limbă care îmi evaporă din cap toată crisparea și mă relaxează. Ai un gust atât de plăcut că nu mă mai satur de tine. Știam asta! Cum de am uitat? Nu e vorba de nicio performanță, e vorba de plăcerea mea de a te devora pe tine.

Încep ușor, cu câte un centrimetru, te adâncesc mai mult în gura mea, mai mult până în obraz, îmi ajungi până în gât, îmi face o plăcere enormă să te devorez, mi-e poftă de tine, mi-e poftă și nu îmi ajungi, vreau și mai mult din tine!

Mi se umple gura de gustul tău specific. Ai un orgasm lung și lin, nu te contracți și nu te descarci, oftezi mult și parcă te abandonezi în plăcere. Oare și până acum dura la fel de mult orgasmul tău? Nu-mi amintesc asta. Ador să te văd fremătând și liniștindu-te. Te măngăi pe piept și tresari. Te-am gâdilat? te întreb. Nu nu… e un fior. Un fior foarte plăcut. Totul e un fior foarte plăcut.

Deja e lumină afară și noi am făcut dragoste de nu știu câte ori. Îmi place nespus cum stăm de vorbă până dimineața. Tot timpul mă faci să zâmbesc, nu știu cum reușești.

Te așteaptă băieții și poate intră cineva la bănuieli – îți zic, deși mi-e greu de mor să-ți cer să pleci. Păi nu are nimic, am dormit la un prieten.

N-ai zis nimic ce nu e adevărat. Chiar ai dormit la un prieten. Atâta doar că nu ai prea dormit 🙂 Dar îmi place cum sună – un prieten. Vreau să îmi fii prieten, ești un om care mă umple de atâta fericire și frumusețe de fiecare dată, incât vreau să faci parte din viața mea în toate felurile. Să-mi fii prieten.

Aș vrea să știu și ce gândești tu despre mine…

 

Sursa imagine: Lucian Dandea

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer