maini care protejeaza

Mâini care protejează

Încep să mă întreb dacă ţi-am fost mămică într-o viaţă anterioară. Inocenţa ta de copil mă şi înmoaie, mă şi cutremură. Te-aş strânge în braţe, te-aş mângâia, ţi-aş dezmierda părul cârlionţat în continuu.

 

Ai rămas surprins când ai aflat că sunt în acelaşi oraş cu tine, şi am încercat o glumă. Dar cine ţi-a spus că vin eu să te văd deseară? mi s-a părut mie interesant să te întreb, şi m-a surprins surprinderea din vocea ta: Ah, credeam că dacă tot eşti în oraş, o să vii… La un răspuns cu atâta nedumerire şi inocenţă, îmi vine să te strâng la piept prin telefon.
Încă nu ştii cât de mult îmi doresc să te văd şi cât de mare e atracţia pe care o simt faţă de tine.

 

Ne întâlnim la masă cu prietenii, mă îmbrăţişezi prieteneşte şi mă pupi, dar eu vreau mai mult de atât. Aş vrea să îmi acorzi mai multă atenţie. E ziua mea şi tu povesteşti mai mult cu alţii decât cu mine. Cel puţin aşa se vede din capul meu, nu asta e realitatea. Dar eu sunt geloasă şi rănită. Nu îmi place starea mea, mi-am propus să nu mai am ataşamente, dar se pare că nu îmi iese. Te retragi şi instant mi se face dor de tine. Aş vrea să mai rămâi.

 

 Urci pe scenă şi rupi învelişul de băiat timid şi blând. Te dezlănţui, îţi dai drumul, reverşi energie peste sutele de tineri care te sorb din priviri. Îmi mai arunci câte o privire pe furiş, printre luminile orbitoare ale reflectoarelor amestecate cu fum. Când îţi întâlnesc privirea îţi zâmbesc, închizi repede ochii sau te uiţi în altă parte. Zici că eşti un băiat timid care mă studiază pe ascuns, si cand este prins în flagrant se ruşinează. De-ar şti băieţii din faţa scenei, care te privesc ca pe un simbol al rezistenţei şi puterii, cum mă căutai flămând când mi-am schimbat locul în public…

 

Puţin obosiţi şi puţin inhibaţi de colega ce doarme în camera de lângă, ne iubim din nou ca doi adolescenţi. Parcă am fi o echipă de fotbal, jucăm cu totul diferit când suntem în deplasare. Prefer de o mie de ori meciurile de acasă, dar au şi deplasările farmecul lor. Avem nişte emoţii ca pe vremea când făceam dragoste pe ascuns în camerele de cămin, cu poftă şi cu teama să nu ne surprindă cineva.

 

Facem dragoste în şoaptă, să nu se audă nimic în camera vecină. Schimbăm poziţiie nu ca să mărim plăcerea, ci ca să reducem scârţâitul canapelei. Canapeaua e prea mică pentru amândoi. Vorbim în şoaptă şi distorsionăm mesajele. Te cuibăreşti în colţul canapelei, îmi desfaci coapsele şi începi să guşti cu poftă din universul meu secret. Mă trec fiori din cap până în picioare, şi încep să mă topesc.

 

Te întreb şoptit dacă încapi acolo, şi te uiţi surprins la mine: Cât am de gând să stau acolo? mă întrebi confuz şi pufnim în râs. E clar, nu e un moment bun pentru comunicarea orală, ne întoarcem la contopire orală, şi e nevoie de doar câteva atingeri ale limbii tale pentru a mă trezi într-un orgasm revigorant.

 

Te lungeşti deasupra mea şi vrei să mă pătrunzi. Îţi faci loc cu degeţelele, de parcă nu ai fi simţit cât sunt deja de udă. Penisul tău puternic mă pătrunde cu fermitate, şi îşi începe jocul de du-te vino. Conştientizez abia acum când eşti în interiorul meu, cât de mult imi era dor de tine. Mă săruţi cu poftă şi mă penetrezi în acelaşi timp. Iubesc stilul ăsta de iubire, avem două puncte prin care pătrundem unul în celălalt, şi energia se roteşte într-un cerc format din trupurile noastre.

 

Cu buzele de sus îţi sorb limba, cu buzele de jos îţi sorb bărbăţia. Mă întreb dacă iubesc mai mult cântăreţul sau amantul. Nu mă pot hotărî. Te vreau cu totul, te vreau din toate părţile, vreau să fim o singură fiinţă. Indiferent cât primesc din tine, tot vreau mai mult.

 

Mă întorc pe burtă şi mă penetrezi prin spate. Mă sucesc să îţi văd faţa, dar e aşa o beznă că abia îţi desluşesc conturul. Vreau să te privesc în ochiişorii tăi dragi, între albastru şi verde. Mă interiorizez. Realizez că asta e poziţia care îmi produce cea mai mare plăcere. Eşti foarte profund în mine, şi mă ofer cu totul ţie.

 

E destul de scurtă partida noastră de amor, dar suntem prea istoviţi de la drumul lung pe care l-am bătut. Am vrea să ne lungim pat, dar e prea mic. Te întreb în ce direcţie să aşez periniţele, dacă e mai lung patul decât lat. Râzi şi îmi spui că e mai pătrat, şi să aşez periniţele cu capul către Nord. Odihna e mai profundă când suntem aliniaţi magnetismului Pământului.  Îmi amintesc că ceva similar ne spusese şi instructoarea de yoga. Aşa că scot telefonul, instalez busola, şi identific Nordul. O fac mai mult în glumă, dar e cea mai bună idee, pentru că axa Nord-Sud e fix de-a curmezişul patului, şi aşa încăpem amândoi să ne întindem.

 

Ai stitlul tău jucăuş şi aproape pueril de a-mi spune poveşti, şi cred că dacă s-ar face un concurs legat de postludiu, ai lua premiul special la categoria originalitate. Îţi vorbesc de dragostea necondiţionată şi de confuzia pe care cei mai mulţi dintre noi o facem, asociind iubirea cu ataşamentele sau cu posesivitatea. Îmi spui o poveste din copilărie în care unul din vecini nu te lăsa să te joci cu mingile lui din Germania. Ce paralelă – mă gândesc, şi mă întreb câte ascunzi sub scutul ăsta de protecţie numit umor.

 

Îmi place că ştii să mă faci să râd, îmi place că râdem în timp ce facem dragoste. Dar îţi cunosc profunzimea şi suferinţa din versuri, ştiu că glumele tale sunt un ambalaj frumos, şi tare îmi doresc să te deschizi, să îmi dai voie să ajung la rănile tale, să le sărut şi să le pansez, să ştii că în braţele mele eşti în siguranţă.

 

Nu mă pot opri din a te mângâia pe frunte şi pe braţe şi piept. Dar mai ales pe părul cârlionţat, iubesc să îmi afund degetele în el şi să te mângâi pe cap. Ştii că mângăiatul pe cap e foarte riscant? Mă opresc blocată cu mâna în părul tău. Produce riscul de somn instant – continui, şi mă ia din nou râsul. Tu nu râzi deloc, ci îmi spui cu maximă seriozitate: Hai să îţi arăt cât e de grav, şi mâna ta fină mă atinge pe creştet. Instant simt un fior ce porneşte din mâna ta şi mă traversează până în pielea tălpilor. Hmm, ai dreptate, e periculos mângâiatul ăsta.

 

Te întorci cu spatele şi deja mi-e dor de tine. Te împingi tot mai aproape de mine, te lipeşti de pielea mea nudă, te cuibăreşti în mine. Îmi lipesc obrazul de spatele tău puternic, şi mă simt protejată. De fapt eu te protejez, tu eşti the little spoon în poziţia în care ne aflăm.

 

Vrei să fii protejat, vrei să am grijă de tine. Oare îţi conştientizezi dorinţa, sau îmi intuieşti doar căldura şi te ghemuieşti în mine ca un nou născut ce încă nu se simte pregătit să se rupă de la sânul mamei? Îmi amintesc că am citit pe undeva semnificaţia numelui meu ce provine din spaniolă; înseamnă mâini care protejeazăTu chiar mă înveţi să îmi trăiesc menirea în această viaţă, cu fiecare ocazie.

 

E deja dimineaţă şi lumina puternică ce bate în cameră îţi face pupilele mici şi irisul mai mult verde decât albastru. Cred că e prima dată când te văd cu ochii verzi. Te ridici să tragi draperiile, şi îţi văd corpul din semi-întuneric. E între-deschis, ca sufletul tău, mă gândesc, mă laşi să trag puţin cu ochiul înăuntru, dar nu mă laşi să pătrund cu totul. Încă?

 

Mai facem dragoste o dată, fie martor şi soarele, nu doar luna, la iubirea noastră. Tot nu îmi e de-ajuns, tot aş vrea şi mai mult. Cred că nu o să-mi astâmpăr niciodată setea de tine.

 

Abia ai plecat şi mă şi suni, să-mi spui ce bunătăţi ai găsit la magazinul de după colţ, şi îmi descrii meniul sandvici cu sandvici şi începi să îmi transmiţi din pofta ta. Zâmbesc amintindu-mi un articol dintr-o revistă pentru femei. Cum să îţi dai seama dacă te place? Te caută fără motiv. Te sună aşa din senin, să îţi spună ceva ce a văzut el pe drum, la magazinul de după colţ. Hmm, înseamnă că mă place.

 

 ** Am inceput sa culeg si sa public povesti de amor de la cititoarele blog-ului intr-o serie numita Povesti de boudoir. Prin deschiderea si alegerea de a impartasi cu mai multe femei experiente si trairi intime, vei inspira femei la care nu ajungi prin viu grai; vei putea atinge cu vorbele si experienta ta si vei fi o piesa importanta in puzzle-ul sexualitatii feminine. Daca doresti sa impartasesti si tu povestea ta, intra in contact cu mine. **

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer