amorul iti da aripi

Nu Red Bull iti da aripi. Amorul iti permite sa zbori

Stau cu ochii atintiti asupra florilor de mar si cais si ma bucur de amintirile dulci care mi-au imbogatit experienta amoroasa si lista de stari delicioase in care intru atunci cand ma abandonez cu totul iubitului meu.

Amintirea intalnirii noastre – dupa cateva saptamani de absenta – este inca foarte vie si imi anima si acum pantecele. Era o zi de primavara in care cel mai bun lucru pe care l-am putut face a fost sa iau o carte erotica din biblioteca si sa o savurez alaturi de un ceai. Nu stiu de ce, dar activitatea asta este pentru mine una dintre cele mai delicioase si mai incitante din cate am experimentat.

De obicei, randurile erotice ma ajuta sa ma aprind repede, dar de data asta am vrut sa aprofundez starea, sa nu fie precum un chibrit ars in cateva secunde. Asadar, am citit vreo 2-3 ore inainte sa-l invit la mine.

Pana a ajuns, eu deja frematam de dorinta si si pasionalitate. Eram atat de bucuroasa de prezenta lui masculina si savuram din plin atractia care exista intre noi.

Ador momentele in care, desi totul in jurul meu e dorinta si pasiune arzatoare, aleg sa respir adanc si sa ma temperez putin. Pentru ca vreau sa ma bucur si sa savurez fiecare moment erotic trait.

Iar daca starea mea e prea inflacarata la inceput, ma pierd in emotii si trairi si nu sunt capabila sa fiu constienta de tot ce se intampla. Este modul in care face dragoste o femeie matura si constienta de ea insasi,  spre deosebire de o tanara frageda si pasionala.

Dupa ce am lasat sa treaca putin si pasionalitatea intalnirii, ne-am mangaiat si sarutat fiecare parte a corpului, pentru a-l trezi tot la viata si nu doar partile erogene.

Simteam cum ma reaprind, de data aceasta cu mai multa bucurie si iubire. Eram atat de pregatita sa-l primesc in adancurile mele incat nu am mai avut nevoie de alt preludiu. M-am simtit electrizata de la prima penetrare si m-am bucurat nespus sa-l simt luminandu-mi pestera magica, sa ne intalnim in profunzimi.

De fiecare data ma bucur de prima penetrare. Desi e practic acelasi act, starea este mereu plina de farmec si unica.

O data ce l-am simtit in interior, imi doream sa continuam la nesfarsit. Era in mine si in jurul meu. Ma mangaia si ma patrundea puternic. Il sarutam cu multa iubire pe pielea transpirata si fierbinte, cu miros lemnos, masculin.

Simteam cum creste in mine starea de incredere, de abandon in fata energiei masculine. Mintea mea ma lasa sa traiesc totul. Desi imi apareau tot felul de ganduri, ele erau atat de mici si insignifiante precum norii trecatori de pe cerul senin.

Toate simturile imi erau imbatate: mirosul dulce si lemnos al corpurilor noastre unite; sunetul ploii in geamul de la mansarda; atingerea pielii umede si fine; vazul incantat de trairile orgasmice ale iubitului meu; gustul buzelor si al limbilor noastre pline de erotism.

La un moment dat am simtit ca nu mai am corp fizic. Ca toata aceasta structura fizica din carne si oase pe care o vad zilnic in oglinda se transforma in vapori si devine atat de usoara incat nu mai atinge patul.

Atunci senzatiile si orgasmele au devenit si mai puternice. Imi animau intreaga fiinta, care nu mai avea granite si care se unea cu fiinta iubitului meu, care se misca ritmic si fara oprire. Au fost clipe magice, pe care le retraiesc viu si acum, in timp ce impartasesc aceasta experienta implinitoare.

Au urmat o multime de orgasme, atat de diferite unele de celelalte, parca tot ce a urmat a fost un orgasm continuu, o bucurie pentru a trai, pentru a simti, pentru a iubi.

Au fost momente in care gemetele au fost atat de ample si puternice incat reveneam in corp la auzul lor… exista si un soi de parere de rau pentru vecini dar care trecea rapid, o data cu urmatorul orgasm ?.

 

** Am inceput sa culeg si sa public povesti de amor de la cititoarele blog-ului intr-o serie numita Povesti de boudoir. Prin deschiderea si alegerea de a impartasi cu mai multe femei experiente si trairi intime, vei inspira femei la care nu ajungi prin viu grai; vei putea atinge cu vorbele si experienta ta si vei fi o piesa importanta in puzzle-ul sexualitatii feminine. Daca doresti sa impartasesti si tu povestea ta, te rog sa intri in contact cu mine acum. **

 

Imagine via Unsplash autor Jon Flobrant

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer