primul orgasm

[Chestionar] Amintiri ale primului orgasm feminin

In urma cu cateva luni am lansat un chestionar care cu ajutorul a 50 de participante a reusit sa reveleze cateva detalii valoroase cu privire la erotismul privit prin ochii unei femei.

Una din intrebarile incluse in chestionar a fost: Iti amintesti primul tau orgasm?

Spre surprinderea mea aproape jumatate din participante (48%) au raspuns NU la aceasta intrebare. Recunosc cu sinceritate ca atunci cand am raspuns si eu la chestionar a trebuit sa sap destul de mult in memorie pentru a-mi aminti momentul primului orgasm si senzatiile simtite atunci.

Insa in acest articol doresc sa pun accentul pe cele care nu doar ca si-au amintit primul orgasm (ce amintire superba), dar au ales sa-l descrie si sa impartaseasca experienta cu noi.

 

Divin. Orice altceva dispare in acel moment, sunt completa si atat de simpla si naturala.

 

Eram foarte mica atunci cand am simtit electricitatea primului orgasm. Eram in grupa mare la gradinita. L-am descoperit singura, intuitiv. Imi amintesc ca mi-a placut foarte mult senzatia… era ceva incitant si misterios… produs chiar de corpul meu. Bineinteles ulterior am tot incercat sa retraiesc acel “ceva”. Faptul ca l-am descoperit atat de repede m-a facut sa iubesc erosul, sa pretuiesc clipele de orgasm, sa ma autocunosc sa imi ghidez iubitii si sa ma observ.

 

A fost o experienta minunata. Era ceva ce nu mai simtisem pana atunci. Cu adevarat, in momentul acela nu am constientizat ce mi s-a intamplat, senzatia nu avea nume. Valurile de placere care mi-au strabatut corpul m-au luat parca pe sus. Mi-a placut ce am citit odata intr-un articol in care orgasmul era comparat cu saltul cu parasuta. Deci cam asa ceva a fost – un salt cu parasuta.

 

A fost un fel de “ahaaam, so that was it…”

 

O izbucnire incantatoare de energii care m-a luat prin surprindere, creandu-se o stare de abandon si contopire in infinit pentru o scurta perioada de timp.

 

A fost foarte, foarte placut. Tot corpul mi s-a incalzit puternic, m-am imbujorat toata si eram euforica ore dupa. A deschis calea cautarilor de orgasme implinitoare.

 

A fost suprinzator, magic, extaziant ! O explozie neasteptata de placere si fericire !

 

Scurt si intens 🙂

 

Sentiment de fericire si relaxare.

 

Intens, surprinzator, electrizant

 

Intens, a fost o surpriza senzitiva. Nu am stiut exact cum sa reactionez.

 

Ma refer acum la primul orgasm obtinut prin stimularea cu un lingam. A fost intr-atat de impresionant pentru mine incat uite, desi nu m-am mai gandit pana acum la el in felul: “Acela e primul meu orgasm … Oaaauuu!”, mi-l amintesc totusi dupa atatia ani… Aveam aproape 21 de ani. Avusesem doi iubiti inaintea lui, nu multa experienta. Orgasmul a venit la prima fuziune dintre noi, a fost unul (acum stiu) pe punctul G. Imi amintesc cum placerea aceea deosebita a inceput sa se faca simtita treptat si asociam vizual ce simteam cu spicul unui fir de iarba care se leagana in vant si vibratia lui atingea punctul G si acesta intra in vibratie. Venea apoi se reducea, venea din nou si apoi din nou placerea se estompa putin … pana cand perioadele de placerea au devenit tot mai lungi apoi s-au unit fara insa a ajunge la echilibru sau la capat. Intensitatea crestea, iar eu, un copil practic in suflet, mi-am pierdut atunci orice legatura cu lumea fizica, chiar cu barbatul cu care formam acel cuplu amoros, si fiinta mi s-a inaltat, credeam atunci, in cer. Cand energia orgasmului mi-a invadat intreaga fiinta, simteam placerea curgandu-mi prin miliarde de canale minuscule prin tot corpul, care mi-a fost zguduit si credeam ca nu voi mai fi om niciodata ci voi ramane acea fiinta formata de energia placerii. Astfel am devenit femeia norocoasa care sunt azi, femeia care stie ce sa ceara de la barbat.

 

A fost intr-o noapte de revelion intr-un cămin studențesc si mai erau câteva persoane in camera ce dormeau.

 

O surpriza totala, cu o placere in valuri care a trezit dorinta de mai mult.

 

Primul orgasm este intr-adevar un deschizator de drumuri, nu-i asa? Si partea cea mai buna este ca orgasmul devine tot mai bun o data cu varsta si experienta.

Iti doresc sa ai parte de cat mai multe orgasme care sa-ti confere acea intimitate la care ravnim cu totii, fie ca suntem sau nu constienti de asta. Iti doresc sa te bucuri de acea intimitate care ne da viata si ne hraneste.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer