vulva floare

Cum am ajuns sa imi iubesc vulva asimetrica

Imi doresc de ceva vreme sa scriu cateva randuri despre relatia cu propria noastra vulva si am primit si imboldul necesar urmarind acest video pe blog-ul minunatei Layla Martin. M-a emotionat foarte mult, si nu atat mesajul ei, cat comentariile femeilor pe care le-a marcat discutia si acceptarea a ceva ce nu este perfect.

Cele mai multe dintre ele, dintre noi femeile, au trait si traiesc inca cu rusine, cu respingerea acestei parti atat de delicate ale trupului nostru unic. Si faptul ca exista cineva care sa deschida un subiect atat de sensibil, sa scoata la lumina o parte a trupului ce sta atat de mult in intuneric este foarte eliberator. Din comentariile acelor femei imi pot da seama cata tensiune au eliberat acele femei, acumulata in ani de zile, in doar cateva minute.

Eu am inceput sa vad vulve inca din perioada pubertatii, cand priveam corpul uman cu multa curiozitate. Mergeam la nudisti la mare (cred ca era in statiunea Venus) si dupa ce priveam toate femeile, mergeam la peretele ce despartea femeile de barbati si trageam cu ochiul si acolo (pana acum nu am prea recunoscut lucrul asta, dar ma bucur de curiozitatea mea).

Apoi au inceput vizionarile nocturne de filme erotice, in care vulvele erau acoperite cu par pubian din belsug si nu reuseam sa observ multe nuante ale vulvei. Dar imi amintesc revistele erotice si majoritatea vulvelor erau roz, cu labii mici… iar a mea nu era asa. Am inceput sa ma simt complexata si ma tot gandeam cum ar fi sa fie si labiile mele mai mici, pentru ca asta e expresia frumusetii, asa transpare ea in reviste si in filme.

 

Si totusi, cum am ajuns sa imi iubesc vulva, asa “imperfecta” cum e?

Stiti de ce am folosit ghilimelele? Pentru ca ea poate parea imperfecta pentru un fotograf de reviste glossy, sau pentru vreun juriu de “pasarici” de Playboy, insa pentru mine si pentru iubitul meu ea e perfecta asa cum e. E iubita si ingrijita si dezmierdata foarte des. Infloreste cu fiecare an, desi nu mai sunt la prima tinerete.

In primul rand, am primit laude si iubire pentru vulva mea. Si am inceput sa o privesc, cu spranceana ridicata, cu alti ochi. Sa vad si eu ce e de iubit la ea?

Pai cum sa nu o iubesti cand are o textura atat de moale, de fina si de gingasa? Exact ca o floare carnoasa. Cum sa nu o iubesti cand o simpla atingere a ei iti poate oferi o multime de senzatii in corp? Cand iti raspunde atat de rapid la mangaiere?

Apoi am inceput sa o privesc admirativ in oglinda, sa ma concentrez pe ceea ce imi placea la ea si modul incredibil, magic chiar, in care sunt asezate toate partile componente pentru a crea o vulva unica in lume. Toate cu rolul lor, cu farmecul lor.

La scurt timp au venit sesiunile foto, care sa-mi dezvaluie, alb-negru sau color, frumusetile pe care le ascundeam in chilotei. A fost un mare shift in mine, sa o vad frumoasa, sa o admir, sa o iubesc. Sa imi permit sa ma plimb goala prin casa, constienta de frumusetea ei. Sa caut locuri pe plaja unde o pot arata si soarelui. Sa o sarute si el cu razele lui fierbinti de vara.

 

Interactiunea cu alte femei

Cu aceeasi curiozitate de copil, am cautat sa vad si alte vulve, pentru ca nu voiam sa imi ramana impregnate in memorie doar cele din reviste. Si asa am ajuns pe plajele de nudisti unde zeci de vulve unice se bucura de acceptare si admiratie. Si asa am realizat in cate moduri suntem create… si tocmai aceasta complexitate si diversitate reprezinta unul din cele mai de pret daruri ale omenirii.

Asa continua drumul meu inspre eliberarea de prejudecati si inspre iubirea, nu doar pentru vulva mea, sau yoni*-ul meu, ci si pentru yoni-ul altor femei cu care interactionez. (*ador termenul sanscrit pentru tot aparatul genital feminin, care se traduce prin “sursa vietii” sau “spatiu sacru”).

Uitati-va la aceste tipuri de yoni…. nu sunt ele frumoase toate? Toate sunt orgasmice, in felul lor unic, toate sunt si fragile si puternice in acelasi timp.

tipuri de vulva
‘The Sexual Teachings of Quodoushka’, Amara Charles

 

Am invatat enorm de multe din interactiunea cu alte femei, din analiza diferentelor dintre noi si a caracteristicilor care ne confera unicitatea pe Pamant. Am inceput sa inteleg, nu doar cu mintea ci cu toata fiinta, ca fiecare yoni este superb atat timp cat femeia il ingrijeste cu iubire, cat este masat cu grija, cat este respectat pentru rolul sau creator, datator de viata si placere.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer