frumusetea interioara

O lectie importanta despre frumusetea interioara

Sa va povestesc cum m-a uimit o buna prietena la cea mai recenta intalnire a noastra.

Ne cunoastem de vreo 2 ani, imi e foarte draga si ma bucur sa descopar la ea calitati feminine usor ascunse  pentru cei ce nu se uita atent.

Dupa o perioada mai lunga in care nu am discutat multe intimitati, ne-am vazut pentru o binemeritata si lunga discutie despre vietile noastre amoroase. Puteam sa vad din privirea ei jucausa si stralucitoare ca este indragostita.

Fata ei zambitoare si remarcile pline de umor erau indicii evidente ale faptului ca are parte de experiente erotice implinitoare.

Pur si simplu radia frumusete, incredere si vitalitate. Fara sa faca ceva special – nu era machiata sau aranjata diferit fata de cum o stiam – era mult mai atragatoare si mai frumoasa.

Nu a trecut mult timp pana sa-mi confirme ca a facut loc in viata ei unui barbat de care este foarte indragostita.

In timp ce ascultam cu atentie detalii picante privind experientele si trairile ei speciale din ultima vreme, imi treceau prin minte tot felul de ganduri privind frumusetea interioara feminina:

Implinirea erotica transforma femeia intr-o fiinta luminoasa.

Toate trucurile de frumusete exterioara palesc comparativ cu tehnicile de dezvoltare a senzualitatii si sexualitatii feminine.

O femeie care traieste la potentialul sau maxim erotic este mult mai calma si mai relaxata.

O femeie indragostita devine automat mai stralucitoare si mai frumoasa.

Atunci cand o femeie iubeste, ea devine automat mai increzatoare in fortele proprii (o atitudine foarte atragatoare pentru barbati).

Oricata rusine ar exista in jurul zonelor noastre erogene si a vietii noastre sexuale, nu ne mai putem preface ca suntem complete fara integrarea sexualitatii in viata noastra de zi cu zi.

 

Mi-au venit in minte o multime de alte exemple de femei pe care le-am intalnit de-a lungul vietii care straluceau precum un far atunci cand iubeau fara masura, sau dupa un weekend plin de aventura amoroasa.

Visez la o lume in care sunt inconjurata de femei constiente de frumusetea lor interioara, de potentialul lor erotic si dornice sa se abandoneze in iubire.

 

 

Photo by Allef Vinicius on Unsplash

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer