femeia multiorgasmica

Cum poti deveni o femeie multiorgasmica?

Femeia multiorgasmica nu are o varsta anume, o constitutie anume si nici nu se imbraca intr-un anumit fel.

Si totusi o poti recunoaste…. dupa felul in care paseste, dupa zambet, dupa stralucirea din ochi si dupa relaxarea cu care abordeaza erosul; dupa cum isi unduieste corpul cand danseaza si felul in care zambeste la orice aluzie sexuala eleganta si plina de bun simt; dupa cum se cunoaste pe sine si increderea pe care o afiseaza. Toate aceste stari interioare transpar si pot fi recunoscute cu usurinta de ochiul atent si inteligent.

Ce inseamna ca o femeie este multiorgasmica? Inseamna pur si simplu ca este capabila sa traiasca mai multe orgasme, ca poate trai mai multe tipuri de orgasme in acelasi act amoros. Imi aduc aminte ca recordul la un moment dat era de 134 orgasme in 60 de minute. O prietena mi-a relatat la un moment dat ca a trait cate un orgasm la fiecare 3 minute in timpul unei partide de dragoste, iar alta ca a trait mai multe orgasme profunde de durata intre 1 si 2 minute. Acestea sunt doar cateva exemple de femei multiorgasmice :).

 

Despre cultivarea potentialului multiorgasmic

Orice femeie este in profunzimile fiintei ei multiorgasmica. Orice femeie dispune de potential erotic, dar nu toate aleg sa-l valorifice.

Exista insa anumite atitudini si aptitudini pe care multe femei aleg sa le cultive de-a lungul vietii si care le ajuta sa traiasca orgasme ample si profunde, sa isi lase trupul patruns de stari orgasmice ce le confera acea stralucire atragatoare.

 

Increderea in sine

Desi poate parea timida, femeia multiorgasmica nu este rusinoasa cand vine vorba de amor. Ea are incredere in ceea ce cunoaste, experimenteaza, traieste… O data ce se indragosteste, ea stie sa atraga atentia, sa faca un barbat curios sau sa flirteze. Are incredere ca mainile ei stiu sa atinga, ca limba ei poate electriza, ca vulva ei e plina de nectar. Ea stie ca este senzuala si pasionala si isi manifesta din plin aceste calitati, mai ales in intimitate.

 

Increderea in persoana iubita

Atunci cand o femeie are incredere si simte stabilitate, ea reuseste sa construiasca o baza pentru ca apoi sa prinda aripi. Increderea in persoana iubita deschide sufletul femeii si relaxeaza mintea. Iar orgasmele isi fac aparitia doar cand mintea este goala, golita de orice ganduri, idei, asteptari – pe care eu le consider toxine in amor.

 

Lipsa inhibitiilor si a pudorii

O femeie multiorgasmica a scapat de inhibitiile ce vin o data cu educatia de acasa, de la scoala sau rusinea cu care biserica invaluie sexualitatea femeii. Sau, in cazul in care mai exista scrise in subconstient prostii cu privire la impuritatea erotismului feminin, ea demonstreaza inteligenta si intelepciune actionand pentru a se elibera de orice incorsetare a propriei sale naturi sexuale. In plus, ea este foarte activa in a-si regasi acea latura salbatica, instinctuala pe care a pierdut-o in procesul de domesticire a femeilor.

 

Admiratie pentru femeile senzuale

Marilyn Monroe, Monica Belluci, Sophia Loren… din fericire exista o multime de femei senzuale, care exprima erotism rafinat, femei pe care le admir si pe care ador sa le privesc. Am prietene care emana multa senzualitate si in prezenta carora imi place sa petrec timp, sa ma hranesc cu energia lor erotica. Admiratia pentru femeile stapane pe propria lor senzualitate si sexualitate va aduce in fiinta ta aceleasi stari pe care le manifesta si ele.

 

Interes pentru tot ceea ce este erotic

Carti, filme, obiecte erotice – toate acestea suscita interesul femeii multiorgasmice. Ea se cultiva continuu – citeste, scrie (de exemplu, eu am un jurnal de intalniri amoroase), priveste filme ce o anima erotic, este interesata de lenjerii intime, de jucarii erotice – ea cauta mereu sa-si trezeasca energia erotica si sa o foloseasca in scopuri creative. Ea se racordeaza frecvent la aceasta sursa de vitalitate, fericire, sanatate si implinire.

 

Mereu atenta la zonele sale erogene

Femeile au marele noroc de a fi fost binecuvantate cu o multime de zone erogene, dar si cu defectul de a uita adesea de ele. In timp ce barbatii sunt cu atentia orientata in zona penisului o mare parte din zi, femeile se pierd in actiuni, in task-uri si in persoanele dragi, uitand adesea de nevoile lor, de corpul lor, ignorand dorintele fiintei lor. De aceea exista o multime de jucarii si tehnici menite sa ne aduca atentia in corp, sa ne conectam la zonele noastre intime si sa ne incarcam “bateriile” cu energie erotica.

Jucariile mele favorite (pentru ca reusesc sa-mi aduca zambetul pe buze intr-o zi normala) se numesc Geisha balls (sau Ben Wa balls). Atunci cand le port ma simt bine in pielea mea, ma simt senzuala si puternica in acelasi timp, ma simt conectata la izvorul meu de energie erotica.

De asemenea, exista exercitii si tehnici taoiste si tantrice care reusesc sa te conecteze cu aceasta zona intima a fiintei tale si sa iti valorifici energia erotica – multe dintre acestea fiind detaliate in cartea Femeia multiorgasmica, de Mantak Chia si dr. Rachel Carlton Abrams.

 

Vede amorul ca pe o forma sacra iubire

In incercarea de a darama zidul de rusine care sunt construite in jurul sexualitatii, una din armele albe care m-au ajutat sa sparg acest zid a fost sacralizarea actului amoros. Si cum sa nu fie sacra unirea dintre suflete, plina de iubire si daruire?

Desi unora le poate fi greu sa considere actul sexual ca fiind erotic, pur, sacru si pasional in acelasi timp, pe mine m-a ajutat enorm sa vad amorul ca fiind un act mult mai complex si mai profund decat ceea ce vad ochii.

Amorul profund, plin de iubire si daruire iti reveleaza anumite traume, pe care tot el te ajuta sa le deblochezi. Aceste traume ce se afla in memoria pantecelui nostru si de care rareori suntem constiente… asta pana cand ajungem sa traim un orgasm cervical si ne cutremuram din toti rarunchii si incepem sa plangem aparent fara motiv; motivul insa este bine intemeiat si ne ajuta sa mai dam la o parte un strat din mastile noastre. Amorul te poate aduce mult mai aproape de natura ta, de cine esti tu in spatele mastilor care iti contureaza personalitatea inca de mic copil.

De aceea cred, si stiu ca mai sunt multe femei ca mine, ca actul amoros este unul sacru, este o experienta a iubirii de care vreau sa ma bucur si cu ajutorul careia vreau sa ajung tot mai aproape de inima mea. Daca doresti sa citesti mai multe pe aceasta tema iti recomand cartea lui Osho, De la sex la supraconstiinta.

 

 

1 comments On Cum poti deveni o femeie multiorgasmica?

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer