eliberarea femeilor senzuale

Manifest pentru eliberarea femeilor senzuale

Draga mea,

Esti suparata acum si iti simt toata tristetea. Treci de la stari de frustrare si neputinta la culpabilitate si neincredere.

Te-ai inchis fata de cei din jur precum o floare se inchide dupa apusul soarelui. Ai ajuns sa uiti ca esti precum o floare, ce are nevoie de mangaierea razelor solare, de atentie si grija pentru a te putea deschide din nou.

Ai ajuns sa-ti negi sensibilitatea si senzualitatea, aceste daruri feminine pe care suntem datoare fata de noi insene sa le traim din plin.

De ce refuzi aceste daruri?

Poate pentru ca de-a lungul vietii tale de femeie, ai ajuns sa fii ridiculizata pentru sensibilitatea ta?

Poate pentru ca, in loc sa fii admirata de catre barbati pentru frumosul pe care-l aduci in viata lor, ei au ales sa te injoseasca?

Poate pentru ca, intr-o lume in care erotismul este echivalent cu desfraul, barbatii si femeile considera ca o femeie pasionala este „o catea in calduri”?

Poate pentru ca, atunci cand ti-ai dat voie sa te manifesti cu toata energia erotica si benefica de care dispui, barbatii s-au speriat si au luat-o la fuga?

Poate pentru ca, din cauza educatiei primite, chiar tu crezi ca o femeie inteligenta nu poate fi si sexuala?

Poate pentru ca prea multi barbati se uita cu pofta la tine, si tu vrei sa vada mai mult decat un corp bine facut?

Poate pentru ca ai citit in revistele pentru femei ca barbatii vor o femeie care in public sa fie decenta iar in pat sa fie o leoaica?

——–

Dar TU, tu cea care acum esti inchisa in corpul tau minunat si voluptos, care nu mai debordeaza de energie erotica, cum doresti sa fii? Tu cum te iubesti pe tine insati?

De cele mai multe ori esti cine trebuie sa fii sau asa cum trebuie sa fii pentru cei din jur.

Ai invatat sa-ti dezvolti o multime de masti atunci cand iesi din casa, masti pe care le dai jos doar in intimitate… desi rareori reusesti sa ai atata incredere in tine si in partenerul tau inca sa le dai pe toate la o parte.

A venit vremea sa recunosti ca nu te poti ascunde la infinit. A venit vremea sa accepti cine esti cu adevarat si sa te iubesti pentru tot ceea ce esti.

Acum e momentul sa lasi in urma toate ranile care ti-au marcat memoria de femeie atragatoare. Acum e momentul sa ierti toti barbatii si toate femeile care te-au ranit cu prejudecatile lor.

Acum este necesar sa-ti aduni toate fortele de care dispui in rezervorul tau sublim de energie erotica si sa le canalizezi in increderea in tine. Acum este necesar sa te manifesti asa cum esti tu, chiar daca inca mai ai temeri privind prejudecatile celor din jur.

Nu te mai apara. Nu te mai invinovati pentru privirile deocheate ale barbatilor… care in acelasi timp tin de mana o femeie. Pentru ca meriti sa fii admirata de orice persoana care rezoneaza cu energia pe care o emani.

Singura ta datorie este sa innobilezi erotismul cu iubire si incredere; sa imbini pasionalitatea cu eleganta; sa sondezi tot mai mult in interior pana cand vei ajunge la puritatea diamantului ce salasluieste in tine.

Draga mea, senzualitatea este un dar Divin, pe care il vei pierde daca alegi sa-l ascunzi la nesfarsit in adancul tau. Manifestarea ei cere curaj si hotarare, aspecte esentiale ale unei femei adevarate.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer