asteptarile barbatilor

Asteptarile barbatilor versus ce vor femeile cu adevarat

Ea este Monica, o fata superba, tanara, dorita de orice barbat ce ajunge in preajma ei. La cum arata si se misca, toti cred ca este o adevarata leoaica in pat, cu care ei si-ar putea satisface orice fantezie.

Dar in mare parte totul se petrece in imaginatia lor. Pentru ca in realitate, Monica este timorata si atunci cand face sex se gandeste mereu la ceea ce isi doreste partenerul, la cum sa-si pastreze imaginea fata de barbat. Uitand practic de ea, de propriile sale placeri, pe care de cele mai putine ori le cere de la un barbat, ea nu reuseste sa devina femeia care poate deveni.

Ea nu a reusit inca sa se cunoasca, in propria ei intimitate, sa afle ce-i place si cum poate avea parte de momente de extaz si alaturi de un barbat. In strafundurile ei, ea spera sa intalneasca barbati care sa doreasca sa o cunoasca, sa fie curiosi de persoana ei si sa nu mai aiba prejudecatile pe care majoritatea barbatilor pe care i-a intalnit pana acum le-au avut. Doar atunci ea se va putea deschide cu adevarat fata de un barbat, doar atunci ea isi va permite sa se manifeste autentic.

Ea este Carmen, o femeie celibatara care a decis sa ca este momentul sa iasa in lume, sa se distreze si sa cunoasca oameni. Reuseste sa aiba destul de multe intalniri cu diferiti barbati, insa de cele mai multe ori la finalul intalnirii se intoarce acasa dezamagita.

De ce? Pentru ca toti acei barbati nu fac altceva decat sa o ademeneasca in patul lor. Asa decurge orice intalnire. Zambete, flirt, alcool, insinuari si nesfarsitele invitatii in pat. Ea isi doreste sa intalneasca barbati care sa nu fie atat de concentrati pe “finalizare”, ci care se bucura de prezenta unei femei inteligente, placute si cu umor.

Ea adora flirtul insa nu vrea sa ajunga in patul oricui. Vrea doar sa cunoasca barbati si sa se cunoasca pe ea. Iar cel mai mare semnal de alarma, care poate aparea destul de devreme intr-o intalnire, este insistenta lor de a merge impreuna acasa chiar din acea seara. Contrar asteptarilor barbatilor, ea merge mereu acasa la ea.

Ea este Ramona, o femeie care stie ce vrea, care a intalnit multi barbati pana acum si care nu are ganduri de a se stabili la casa ei, cu copii. Ea vrea sa experimenteze, sa cunoasca placerea in toate formele ei si sa se simta bine. In preajma ei barbatii sunt foarte liberi in exprimare, stiu ca nu trebuie sa o curteze mult pentru a se simti bine impreuna.

Insa cand vine dimineata ei dispar, si nu mai stau nici macar 5 minute langa ea, pentru a-i fi recunoscatori pentru momentele pretioase petrecute alaturi de ea. Nu vor mai da niciun semn de viata… asta pana la urmatoarea ocazie in care isi vor aminti de ea si cat de liberi se simt in prezenta ei.

In schimb, Ramona isi doreste mai mult de la un barbat cu care se vede mai des. Ea incepe sa se ataseze pe masura ce intalnirile se intetesc, isi doreste ca el sa aiba grija de ea si sa o contacteze si cand nu are nevoie de prezenta ei. Sa o sune doar pentru ca se gandeste la ea, asa cum si ea se gandeste la el adesea. Contrar asteptarilor lor, chiar daca este o femeie independenta, libera si iubeste diversitatea, ea de ataseaza si adora sa fie ingrijita. dar de cele mai multe ori se simte folosita…

 

Numele prezentate mai sus au fost alese aleatoriu. Relatarile sunt inspirate din vietile reale ale femeilor si au fost menite sa puna in lumina diferentele dintre ceea ce vor femeile cu adevarat si ceea ce se asteapta de la ele de catre barbati.

Femeilor, invatati sa comunicati altora starile voastre, sa va comportati cat mai natural si nu in functie de ce zice lumea.

Barbatilor, fiti curiosi in preajma unei femei, descoperiti-o ca pe o comoara si permiteti-i sa fie autentica.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer