vinerea mare

Ganduri feminine in Vinerea patimilor

Aceasta zi poarta in ea o mare incarcatura, pe care an de an crestinii o retraiesc si o incarca cu semnificatie. Este ziua in care Iisus a fost rastignit, in care El a murit ucis de cei care nu puteau recunoaste un suflet pur, o fiinta luminoasa, fiind orbiti de ego-urile lor uriase.

In aceasta zi multi credinciosi tin post negru, se roaga si isi spovedesc pacatele.
In aceasta zi speciala aspir sa-mi las ego-ul (o parte din el) sa moara. ✝️

Urmaresc ca semnificatia mortii lui Iisus sa ma ajute sa ma debarasez de ego-ul care imi umbreste lumina sufletului, si care ma impiedica sa traiesc la adevaratul meu potential.
Pentru ca abia atunci cand sufletul meu va stapani ego-ul, cand ego-ul moare, lumina divina va straluci puternic in mine si ma va indrepta cu toata forta spre Divin.

Daca rezonezi cu acest mesaj, cu aceasta zi spirituala, daca intuiesti ca in tine licareste o lumina pe care vrei sa o amplifici, te invit sa iei o coala de hartie si sa scrii toate povestile semanate de ego-ul tau (nu Sinele tau) care nu iti mai sunt de folos.

Orice naratiune nefolositoare dar pe care ego-ul tau ti-a servit-o ca fiind adevarata, pune-o pe hartie! Apoi da foc acelei hartii, pana cand totul se transforma in cenusa.
Simte cum acele naratiuni dispar sub puterea focului purificator. ✴️

Da-le voie sa dispara chiar daca doare, chiar daca simti ca o parte din tine, cu care te-ai identificat pana in prezent, moare.

Te invit sa ne eliberam de ceea ce nu ne mai serveste si sa ne trezim la viata. O viata cu un nivel superior de constiinta, in care pasii ne vor fi ghidati de Lumina Divina din suflet.

Iar daca ai nevoie de sustinere in acest proces, de intelegere si acceptare, sunt aici pentru tine ❤️.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer