adancimea vaginului

Cat de mult conteaza adancimea vaginului in calitatea actului erotic?

Exista o multime de informatii pe Internet, o multime de discutii, glume si bancuri legate de marimea penisului. Insa putina lume vorbeste despre marimea misteriosului vagin (Yoni). Si sunt si mai putine femei care isi cunosc adancimea vaginului.

Dar este esential sa cunoastem aceste detalii si sa realizam ca nu doar marimea penisului conteaza in amor, ci mai degraba compatibilitatea intre penis (lingam) si vagin (yoni).

Kamasutra, tratatul clasic despre sexualitate, expune foarte frumos subiectul compatibilitatii si inscrie atat femeile cat si barbatii in 3 mari categorii, in functie de marimea organelor lor genitale. Ideal vorbind exista 3 tipuri de “uniune perfecta”, asa cum sunt prezentate ele mai jos, si alte 6 tipuri de uniune ce prezinta incompatibilitati, care pot fi gasite aici.

compatibilitate sexuala Kamasutra

Cu toate ca ideal ar fi sa gasim partener pe “masura” noastra, exista anumite pozitii si posturi amoroase speciale pentru cuplurile care pot fi foarte placute pentru ambii parteneri si in cazul in care nu exista compatibilitate ideala. Kamasutra poate fi lectura perfecta in doi pentru a afla mai multe despre cum puteti avea o viata sexuala implinitoare.

Pentru o femeie “elefant” va fi foarte greu sa simta placere alaturi de un barbat “iepure”. De asemenea o femeie “caprioara” poate avea dureri mari la nivelul vaginului in timpul si dupa o partida de amor cu un barbat “cal”.

Pentru a simti placere deplina, pentru a ne putea abandona in bratele extazului, este esentiala compatibilitatea sexuala.

Din pacate exista o multime de femei carora li s-a spus ca sunt “prea largi”. Poate ati intalnit barbati frustrati pentru ca nu va puteau satisface si care au alea sa dea vina pe adancimea vaginului vostru. Doar o alta forma de ignoranta… Insa acum ca ati aflat adevarul, puteti atrage in viata voastra (daca intentia si dorinta sunt arzatoare) barbati “cal” care va vor putea satisface asa cum meritati.

Sper ca informatiile prezentate mai sus sa aduca mai multa lumina in vietile voastre si ca ne vor ajuta sa acceptam inca o data ca suntem perfecte asa cum suntem acum!

Asadar, in cazul in care inca nu stiti in ce categorie intra vaginul vostru, la urmatoarea consultatie ginecologica rugati medicul sa-l masoare.

Si nu uitati: vaginul are capacitatea uimitoare de a se dilata destul de mult in timpul amorului. Mai mult, el se poate stramta daca nu este angrenat in jocuri erotice o perioada mai lunga de timp (mai multe luni de zile consecutive).

 

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer