amor oral

Ce beneficii avem atunci cand oferim amor oral?

Am avut intr-o seara o curiozitate. Am vrut sa vad ce rezultate am atunci cand caut dupa termenii “despre amor oral”.

Cele mai multe titluri returnate sunau cam asa: “Cum sa faci sex oral de nota 10!” sau “Lectii de sex oral. Transforma-te intr-o experta si va fi dependent de tine!“. Ati inteles despre ce este vorba.

Imi pare rau sa vad ca pe prima pagina nu am gasit aproape niciun articol bine structurat si documentat care sa descrie si sa informeze asupra placerii femeii de a oferi amor oral iubitului ei, despre beneficiile pe care amorul oral le are asupra intimitatii in cuplu.

Crescand cu asemenea informatii femeile vor ajunge sa ofere sex oral partenerului doar pentru a-i face pe plac, sau pentru a-l manipula. Niciuna din variante nu este sanatoasa pentru femeie, sau pentru cuplu.

Rolul principal al amorului oral in cuplu este de a armoniza legatura si intimitatea dintre parteneri. Este o noua modalitate de a oferi iubire, afectiune, grija. Zona gurii si a gatului sunt foarte importante la o femeie – aici rezida centrul comunicarii, al intuitiei si puritatii – fapt pentru care amorul oral are o importanta aparte pentru femei.

Daca nu-ti face placere sa oferi sex oral este de preferat sa discuti cu partenerul motivele pentru care te impiedica. Este o discutie ce presupune multa vulnerabilitate, este indicat sa nu existe reprosuri doar deschidere din partea amandurora pentru a afla motivele reale din spatele aceste neputinte.

Este frumos ca intr-un cuplu de iubiti sa nu existe bariere si prejudecati de acest fel, pentru ca ele nu fac decat sa puna obstacole manifestarii iubirii. Iar mai devreme sau mai tarziu vor aparea nemultumiri si frustrari.

Amorul oral nu are doar beneficii in cadrul cuplului, ci si beneficii fizice asupra femeii deoarece energizeaza si relaxeaza intreaga zona despre care vorbeam mai sus.

Cunosc multe femei pentru care a oferi amor oral partenerului este preludiul perfect. Mai mult, daca ne place atat de mult sa primim, ar fi frumos sa oferim la randul nostru, nu-i asa?

Atunci cand iubesti barbatul de langa tine, il iubesti cu totul, inclusiv cu “podoabele-i pretioase”. Priveste-l cu atentie, cu iubire, atinge-l mai des, saruta-l cand nu se asteapta! Nu este nimic injositor atunci cand iubesti si esti constienta de ceea ce doresti.

Te invit insa sa fii mereu atenta la granita subtila care exista intre a oferi amor oral relaxata, cu iubire si cu pasiune si sexul oral pentru ca asa se asteapta de la tine, sau pentru ca trebuie sa il tii aproape.

 

Sursa imagine: fromupnorth.com

2 comments On Ce beneficii avem atunci cand oferim amor oral?

  • Buna .Foarte bun subiect. Ma numesc Dan. Sunt casatorit de 20 ani cu femeia visurilor mele.Ii fac amor oral de vreo 22 de ani iar ea mie de 20 (dupa nunta )Este sublim , mai ales in ultimi 5-6 ani de cand , spre surprinderea mea , sotia a marturisit ca- i place LA NEBUNIIE sa-mi faca oral . Abia atunci am intrebat-o ce simntein acele momente magice .Mi-a marturisit ca se simte ca o zeita , ca simte ca ma aere cu totul si total . Adora sa simta cum creste dorinta mea in gura ei ( si pe buna dreptate datorita ei ).Adora sa aiba ea controlul si sa ma priveasca in ochi in timpul ala . Citeste in ochii mei iubire . adoratie si implinire totala . Este BESTIAL . Si mai spun ceva pt barbati : femeile fac sex oral nu nu voi le DATI M..E. (terme care suna urat )

    • Dan, iti multumesc pentru impartasirea trairilor voastre amoroase 🙂 Sa aveti parte de multa iubire si erotism rafinat!

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer