bucuria de a trai

De cele mai multe ori ne inselam cu privire la barbatul potrivit

Atunci cand intreb o femeie: “Cum arata barbatul cu care ai dori sa ai o relatie? Ce calitati are?”, de cele mai multe ori primesc raspunsuri precum:

Barbatul visurilor mele trebuie sa fie inalt, brunet, bine facut, ochi albastri, cu parul cret, sa aiba unghiile ingrijite si dintii frumosi.

In cele din urma, barbatul de care suntem foarte indragostite nu arata conform pattern-ului pe care l-am dezvoltat in mintea noastra. Multe din acele femei ajung sa fie in relatii cu barbati care nu seamana deloc portretului robot.

Sunt multe insa care raman blocate pe acel portret robot, in asteptarea barbatului care sa se potriveasca imaginii partenerului potrivit.

Unde gresim?

Ei bine, desi este bine sa stim ce dorim si care sunt barbatii care ne atrag, de cele mai multe ori ne oprim la aspectele fizice ale barbatului perfect pentru noi. Eventual adaugam pe lista preferintelor noastre sa fie smart si funny. Insa nu mergem in profunzime pentru a vedea ce ne place cu adevarat la un barbat cu care am dori sa formam un cuplu.

Iar obstacolul major in aceste cazuri este ca desi intalnim barbati minunati de care am putea sa ne indragostim, ne limitam la imaginea pe care ne-am format-o cu privire la potentialul partener si trecem pe langa oportunitatea de a cunoaste mai bine un barbat care ne-ar putea face sa ne indragostim lulea.

Veti zice: “Nu pot iesi cu cineva care nu ma atrage fizic doar pentru ca trebuie sa incerc sa fiu cu un barbat?”

Sunt de acord ca nu trebuie sa te fortezi in niciun fel ci sa fii cat mai naturala in deciziile ce tin de relatiile amoroase. Insa te rog sa te gandesti la un lucru – nu crezi ca punem mai mult pret pe aparente decat pe ceea ce conteaza cu adevarat intr-o relatie? Nu crezi ca aceste imagini si masti pe care le avem ne indeparteaza de la sufletul celuilalt?

Cred ca cel mai frumos mod de a te apropia de un barbat, fie ca el corespunde sau nu pattern-ului tau, este sa-i cunosti valorile, hobby-urile, sa iti dai seama in ce masura principiile lui de viata se aseamana alor tale. Si apoi sunt sigura ca-l vei vedea intr-o alta lumina. Pentru ca te vei fi indragostit de ceea ce conteaza, si nu de o fatada.

Asadar, atunci cand pui pe hartie calitatile care te atrag la un barbat, te rog sa acorzi o atentie mai mare valorilor care conteaza intr-o relatie profunda. Daca asta iti doresti cu adevarat 🙂

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer