barbatul potrivit

Cum atragi barbatul potrivit langa tine?

Cand te gandesti la partenerul tau, ce imagine iti vine automat in minte?

Acum ca te gandesti la el, zambesti, te-au napadit emotiile?

Inca din adolescenta incepem lungul drum al cautarii partenerului compatibil, care ne ajuta sa ne cunoastem mai bine, sa traim aspect ale vietii pe care singuri nu le-am trai cum ar fi iubirea si daruirea.

Incepem de tinere sa traim in asa numita viata de cuplu, sa cunoastem barbati cu care dorim sa fim impreuna, sau cu care ajungem sa fim impreuna de frica singuratatii, sau din pofta noastra de experimentare, sau pentru ca in acele momente consideram ca nu meritam ceva mai bun.

Imi e atat de familiara imaginea femeii care se plange prietenelor ei de partener, de ceea ce face si nu face… motive pentru care ea este nefericita.

Dar ajungi la un moment dat in viata cand afli, citesti, intuiesti si constientizezi faptul ca barbatul de langa tine este oglinda ta, cu bune si cu rele. Daca ai citit pana acum despre legea universala a rezonantei, stii ca intalnirea unei persoane este intotdeauna determinata de rezonanta comuna dintre tine si el. Fara acea rezonanta comuna voi doi nu v-ati fi intalnit.

Cu alte cuvinte, spune-mi cu cine te intalnesti ca sa-ti spun cine esti.

Atunci cand esti nemultmita de iubit, cel mai important este, pe langa o comunicare sincera cu el, sondarea ta interioara. Cu rabdare si deschidere vei gasi in tine ceea ce te nemultumeste la propria ta persoana, ceea ce-ti lipseste pentru a fi fericita.

Iar cand vei constientiza ce lipseste si vei dori sa te transformi, vei remarca schimbari si in relatie – fie barbatul de langa tine va disparea din viata ta, fie relatia va deveni mai frumoasa si voi doi va veti apropia mai mult.

In viata noastra frumoasa de femeie exista perioade in care alegem inconstient sa stam singure – ceea ce subtil se traduce prin lipsa dorintei noastre de a ne darui afectiv. Cel mai bine este atunci sa ne intelegem starile si alegerile si sa ne transformam cu ajutorul prietenilor sau a unui ghid in care avem incredere.

Mai exista perioadele in care dorim sa fim cu mai multi barbati, in care nu ne putem implica intr-o relatie inchisa. Si mai exista, din nefericire, si acele alegeri in care ramanem cu acelasi barbat nu pentru ca este cea mai bun alegere pentru ca am putea sa o facem, ci pentru ca ne temem de schimbarea partenerului sau pentru ca nu suntem multumite de propria noastra persoana si credem ca atat este tot ce meritam.

Aceasta este cea mai gresita abordare asupra vietii de cuplu. Nu doar ca nu ne va ajuta sa crestem si sa devenim cea mai buna persoana care putem fi, dar ne va trage in jos, intr-o viata plina de frustrari si nemultumiri.

Cred ca cel mai bun tratament pentru femeia care ramane intr-o relatie in care nu ar mai trebui sa fie este sa se retraga adesea in singuratate, si sa se bucure de intimitate cu ea insasi. Doar atunci va putea realiza ca a nu fi intr-o relatie nu este sinonimul singuratatii, ci o cunoastere de sine de ne aduce mai aproape de cine suntem noi cu adevarat.

Cat despre partenerul potrivit, el nu apare in viata noastra atunci cand suntem disperate dupa atingerea unui barbat sau cand ne-am saturat de singuratate. El apare in viata noastra atunci cand e nevoie de o noua etapa in transformarea noastra. In loc sa il asteptam cu nerabdare mai bine am avea grija de noi si de bunastarea noastra proprie – a calatori singura, a te plimba cu tine insati si a avea cat mai multe hobby-uri ne aduce mai aproape de noi decat am crede. Transformand-ne pe noi ne schimbam rezonanta, care face sa atragem barbatul care ni se potriveste in acel moment cel mai bine.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer