femeia in online dating

Când îi cunoști online, îi cunoști cu adevărat?

Am hotărât să cunosc bărbați. Vreau să îi înțeleg, vreau să experimentez, vreau să aflu ce le place la o femeie și ce nu le place, cum fac sex și cum fac dragoste, de ce înșală, de ce părăsesc, de ce rămân în relații în care sunt nefericiți.
 
Așa a început experiența mea cu online dating-ul. Dacă până nu demult îmi era frică de stigma socială atașată mai ales femeilor care ies cu necunoscuți de pe net, a început încet încet să nu mă mai intereseze părerea celor bogați în prejudecăți și săraci în experiențe de viață.
 
Te-am cunoscut pe tine fotbalistule. Mă distrează dorința ta de a ascunde că ne-am cunoscut pe Tinder, pentru că crezi că asta ți-ar afecta imaginea. Credeam că femeile se confruntă cu problema asta. E un pic ciudat că aproape n-am ce povesti cu tine, dar ești al naibii de atrăgător. Norocul tău e că mai știu eu un picuț de fotbal, că tu de-ale mele nu știi  deloc. Dar o oră de amor cu tine a fost mai bună decât 10 cu alții mult mai interesanți ca tine. Ești 100% numai fibră, numai mușchi peste mușchi, fără pic de grăsime. Ești tare peste tot, indiferent unde pun mâna, chiar și când ești relaxat. Și sexul îți e tare și puternic, emani sănătate și virilitate. Poate ne mai întâlnim, mi-a plăcut ce ai de oferit.
 
Te-am cunoscut pe tine, fotografule. Ești neîncrezător în tine, și te ascunzi timid în spatele aparatului de fotografiat. Mi-ai facut niște poze absolut superbe, dar tu tot nu ești mulțumit de tine. Cred că mă placi, simt că ma admiri din spatele lentilelor, dar n-ai curaj să încerci nimic. Ne-am potrivi dacă ai fi un pic mai curajos. Dacă ai fi mai barbat și mai cu inițiativă. O să ajungi acolo, probabil, cândva, dar neîncredrea  în tine te face neatrăgător deocamdată. Ce păcat. 
 
Te-am cunoscut pe tine, avocatule, și m-ai făcut să mă simt ca o prințesă. M-ai scos la cină într-un local fițos, m-ai plimbat cu mașina, ai fost galant și am avut conversații profunde. Mi-a plăcut mult compania ta și aproape că vedeam un potențial de relație. Am făcut amor după prima întâlnire pentru că m-am simțit atât de în siguranță și de protejată cu tine. Păcat că te-ai stricat atât de repede. Ai început să te comporți ca o fetișcană insistentă și ai vrut să pui monopol pe viața și pe timpul meu. Ți-am cerut spațiu si nu mi l-ai acordat. Te-ai transformat dintr-un bărbat protector și puternic într-o muierușcă. A doua întâlnire n-a mai avut loc. Lucrează un pic la tine.
 
Te-am cunoscut pe tine, bătrân libidinos. Ai pus pe net poze de acum 20 de ani, cu bărbatul atrăgător care ai fost cândva. Problema e că nu îți accepți vârsta, și din cauza asta nici nu vei întâlni o femeie care să te accepte așa cum ești acum. După ore de chat cool și fun in spatele ecranului, m-am dus la o întâlnire cu varianta îmbătrânită a bărbatului cu care am povestit pe net. Galanteria și florile pe care mi le-ai oferit nu au redus deloc strânsoarea din stomacul meu, mi-a stat vinul în gât și nu șiam cum să dispar mai repede de acolo. Ai avut povești interesante să îmi împărtășești (cred și eu, după atâta amar de viață!) dar ți-am spus în repetate rânduri că mă simt inconfortabil când încercai să mă iei de mână sau să mă îmbrățișezi. Bătrânule nebun, acceptă-ți vârsta, nu mai băga sperieții în fete tinere!
 
Te-am cunoscut pe tine, fostule iubit. Se spune că online datingul e numai pentru sex. Ei, uite că noi am avut o relație. Nu a durat prea mult, pentru că una mi-ai vândut online, și alta ai fost în realitate. Nu la fel de șocant ca nenea-deodata-cu-tata, dar tot mi-ai vândut ceva ce nu era real, și într-un final te-am descoperit. Oare așa fac toți? Oare așa facem toți, ne vindem în cel mai frumos ambalaj, și încet încet începem să decoperim monștrii pe care îi ascundem înauntru? Dar dacă am începe să decoperim comorile pe care le avem ascunse adânc în noi?
 
Încă nu am cunoscut suficienți bărbați. Încă mai am nevoie să cunosc. Voi fi mai precaută, voi cere buletinul înainte să ne vedem, dar rămân cu întrebarea: dacă i-as cunoaște direct în viața reală, fără să trecem prin online, mi-ar mai vinde gogoși unii dintre ei? Sau oare și eu vând gogoși fara să știu?

 

Autoare: Serendipity
 
Imagine: Clem Onojeghuo via Unsplash

 

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer