testimonial masaj vaginal

La prima întâlnire cu masajul zonei intime

În urmă cu o săptămână am oferit experiența unui masaj vaginal unei femei frumoase. La câteva zile după aceea am primit un mesaj absolut superb, cu descrieri ample ale stărilor pe care le-a trăit în timpul sesiunii de terapie, pe care ea a dorit să le împărtășească cu cititoarele acestui blog. Va las așadar să intrați în lumea intimă a unei femei ce a reușit să se abandoneze și să fructifice masajul vaginal.

 

“Am avut parte de o experiență cum nu am crezut că îmi va fi dat să trăiesc vreodată. Ideea de masaj al zonei intime trezea în mine un amalgam de gânduri și emoții: de la curiozitate la reținere, de la dorință la pudoare. Deși am trăit experiențe sexuale minunate alături de bărbații pe care i-am iubit, cred totuși că o femeie are o cunoaștere mai profundă a anatomiei feminine decât un bărbat, și îmi doream să aflu ce zone știe stimula o femeie – pe care nu le poate simți un bărbat, dar mai ales cum le știe stimula, prin ce fel de mișcări, cu ce intensitate, cu câtă presiune, cu câtă mângâiere, cu câtă ardoare.

Eu nu am deloc rețineri în a mă juca singură. Am citit nenumărate cărți și articole legate de sexualitate și orgasme feminine, am experimentat multe din  cele citite, dar parcă niciodată teoria nu e tot una cu practica. În plus, pentru mine sexualitatea se află în strânsă legătură cu iubirea față de partener. Săruturile pasionale și mângâierile sunt cele care mă fac să mă deschid, iar pentru mine atingerea pielii bărbatului e cel mai puternic afrodisiac. De aceea îmi era dificil să îmi închipui cum aș reuși să mă conectez la un nivel atât de profund de femeia care urma să îmi facă un masaj atât de intim.

Din fericire, îngrijorarea mi-a fost risipită prin ritualul cu care a început experiența. Printr-o consacrare ținându-ne de mâini, am simțit cum încep să mă liniștesc, iar fluturașii din stomac au început să dispară. A urmat o meditație împreună cu terapeuta, desfășurată pe muzică, cu ochii închiși, prin intermediul căreia am reușit să mă centrez.

Desigur, emoțiile au persistat pe întreg parcusul ședinței de masaj, am avut mai multe momente în care eram conștientă de mine și m-am văzut nevoită să fac eforturi pentru a-mi ieși din minte și a reveni în corp, pentru a mă bucura de fiecare atingere, de fiecare fior. Masajul a debutat blând, cu delicatețe. Unele atingeri  mă gâdilau când încă nu eram suficient de relaxată, iar râsul mă scotea din starea de excitație. Mirosul uleiului afrodisiac îmi inunda nările și întreaga ființă. Mâinile delicate ale maseuzei tatonau blând terenul, atingând doar câte puțin din labiile mele, și încet-încet câștigau tot mai mult teren. Simțeam o fierbințeală în zona intimă și nu știam dacă era efectul uleiului sau dacă era reacția corpului meu la atingere.

O mișcare de du-te vino, de sus în jos de-a lungul clitorisului, efectuată cu o oarecare presiune, mi-a declanșat primul orgasm, care m-a luat complet pe nepregătite. Nu știam cum să reacționez, mă sfiam să-mi dau drumul complet de față cu o altă femeie. Atunci am privit-o și ea mi-a șoptit: Închide ochii și abandonează-te. Deși am mai trăit zeci sau poate sute de orgasme clitoridiene, acesta a fost cu totul diferit. Nu am simțit un val de electricitate ca alte dăți, nu am simțit o plăcere electrizantă supeficială și localizată în zona abdominală. De data asta am simțit un val de căldură care urca spre piept și îmi inunda întreg corpul.

review masaj yoni

 

Masajul nu s-a încheiat aici. Aici era abia începutul. Am schimbat poziția până când degetele ferme ale maseuzei au început să mă penetreze, unul câte unul. La un moment dat aveam împresia că m-a pătruns cu întreaga mână. Nu am întrebat-o dacă a făcut asta, dar cert este că  a masat pe rând fiecare părticică din interiorul meu. Au alternat momentele în care în anumite zone nu simțeam foarte multe, cu momentele în care mă zvârcoleam de pasiune și excitare. Simțeam nevoia să mă agăț de ea, să o apuc de picior. Dar mi-am reprimat această pornire, și foarte rău am făcut, mi-a spus ea mai târziu. Principalul scop al masajului este abandonul total, să fac exact ceea ce simt, să îmi dau drumul, să nu mai am rețineri. Voi ține minte pe data viitoare.

În momentele în care eram masată pe interior, am simțit de câteva ori un fel de junghi, ca o durere surdă care îmi tăia abdomenul  împărțindu-mi trupul în două de-a lungul mijlocului. Părea să fie ca un blocaj, care nu lăsa energia să urce la etajele superioare ale corpului. Cred că au fost câteva zeci de minute în are am avut senzația că urmează un orgasm, mă apropiam milimetric de el, aproape îl atingeam dar se risipea înainte să ajung la el. Începusem să mă simt ușor frustrată, până când am realizat că eu de fapt vânam acest orgasm. Asta însemna că nu mă relaxam deloc, dimpotrivă, așa că am încercat să mă recentrez. Am început să îmi simt în mod conștient pielea, membrele, trupul, să savurez fiecare atingere și senzație din corp. Cu mâna dreaptă, maseuza îmi stimula cervixul, iar cu stânga făcea mișcări dinspre abdomen spre sâni, ca și cum ar direcționa sensul de curgere al energiei. Din nou pe nepregătite am simțit un val de energie cum mă inundă. O lumină galbenă, pornind din uterul meu, mi-a inundat abdomenul, rupând blocajul din mijlocul trupului meu. Lumina mi-a invadat pieptul, gâtul, capul și încet-încet întreaga ființă. Deși am perceput ruptura unui baraj, nu a existat nimic violent sau dur în această manifestare, urcarea energiei producându-se cumva firesc, cu blândețe.

Am început să trăiesc orgasm după orgasm. Simțeam aceste trăiri cu întregul trup, nu doar cu zona genitală. Pe când se stingea unul, mă invada un nou orgasm. Îl trăiam și pe următorul la fel de intens, iar apoi mai venea unul. Experiența s-a repetat de vreo 6-7 ori, pe parcursul a câteva minute. Nu îmi venea să cred, nu mai simțisem o astfel de împlinire, nici nu puteam percepe ce mi se întâmplă. Asta e femeia multiorgasmică despre care am tot citit, mi-am spus zâmbindu-mi.

Nici nu am realizat cum zburase timpul. Era deja întuneric, ne lungisem mult și nu am apucat să povestim foarte mult după. Însă mi-a spus că am un punct G foarte proeminent și că sunt norocoasă. M-am simțit surprinsă și flatată, nu știam cât sunt de privilegiată. Cred că avem întreaga viață la dispoziție să ne tot cunoaștem și să ne descoperim.

Mă simțeam extrem de grea și foarte relaxată. Îmi era greu să ridic capul din așternut, aș mai fi rămas acolo cu orele, să mai păstrez măcar câte ceva din starea de beatitudine care mă cuprinsese.

Așa că dragă femeie, te invit să-ți faci și tu o programare. Un masaj atât de intim îți va spune multe despre tine, fără a avea nevoie de cuvinte. Îți va spune până și lucruri pe care nu le-ai știut, îți va dezvălui trăiri pe care nu ai știut că le ai în tine. Eu una, de-abia aștept următoarea ședință.”

 

Ti-a trezit curiozitatea si interesul pentru mai multe detalii? Contacteaza-ma si iti voi raspunde oricarei intrebari sau citeste mai multe despre masajul vaginal ca forma de terapie psiho-emotionala.

 

Sursa imagini: Lucian Dandea Photography

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer