Tu mă înveți ce e cu adevărat iubirea

 

Gata. Am hotărât. N-o să accept niciodată în viața mea un bărbat care să mă iubească mai puțin decât tine. Nici măcar cu un mililitru, sau cu o milisecundă, sau care o fi unitatea de măsură a iubirii. Felul în care mă iubești nu e de pe lumea asta, nu se compară cu nimic.

Beau ceaiul care a rămas în cana ta după ce ai plecat, ca să mai iau în mine încă o bucățică din tine. Dormitorul meu e încă îmbibat de prezența ta. Mă gândesc la relația noastră, care nu a fost niciodată o relație ca la carte, nici ca în filmele de dragoste, și nici ca în literatura de consiliere în relații. Dacă m-ar fi intrebat cineva acum câțiva ani, aș fi crezut cu tărie că o astfel de relație nu m-ar face fericită.

Și totuși…

Ne știm dintotdeauna, și parcă ne iubim tot de atunci. Ne vedem rar, iar înainte de fiecare întâlnire mă roade o anxietate și o frică: Dacă de data asta nu mă va mai vrea? A trecut atâta timp, dacă a disparut iubirea?

Și de fiecare data, cu blândețea din privire și din gesturi, îmi topești toți demonii din minte. Râd singură de mine, de cât de prostuță pot să fiu făcându-mi scenarii din relații clasice, când dragostea noastră nu e deloc condiționată de aspectele lumești, nu e loc de părăsire, abandon, renunțare și suferință.

Când te întâlnesc, în zadar mă feresc de sentimentele pe care le am. Nu ne-am văzut de câteva luni, și te comporți ca și cum nu ne-am fi văzut de azi dimineață, când ai plecat din dormitorul meu. Transformi timpul scurs într-un fleac.

Mă cuprinzi pe după spate și mă simt protejată și ocrotită. Nimic rău nu mi se poate întâmpla în brațele tale. Ne sărutăm cu poftă ca doi adolescenți care acum au descoperit pentru prima dată sărutul. Ești atât de jucăuș, limba ta face minuni pe buzele mele, pe cerul gurii, apoi îmi fuge pe urechi, pe umeri, pe sâni.

De fiecare dată îmi descoperi o nouă zonă erogenă. Iar eu care credeam că mă cunosc atât de bine… Mă joc cu degetele prin hainele tale și te dezbrac. Îți simt sexul tare și puternic, arzând de poftă după doar câteva săruturi. Dar nu mă grăbești. Vrei să facem o baie.

N-aș fi crezut că un gest atât de banal ca o baie împreună poate fi o asemena sursă de intimitate.  La limita dintre protector și senzual, ne spălăm unul pe celalalt. Simt fierbințeala din apă, simt fierbințeala din corpul meu, dar și din al tău. Ca de obicei, glumești: Vezi să nu te dezhidratezi cu atâtea surse de căldură. Îți săpunesc ușor pielea, prin mângâieri. Te spăl pe cap. Părul tău creț îmi gâdilă degetele, te zgârii ușor pe scalp. Nu mai știu dacă îți sunt amantă sau mamă. Cu tine nu există statut și ierarhii. Sunt toate, am senzația că sunt totul pentru tine.

Ajungem în dormitor sărutându-ne din nou ca adolescenții și mă întinzi pe pat dintr-o singură mișcare suavă. Mă săruți din cap până în picioare și ajungi între picioare. Din câteva săruturi și câteva atingeri, îmi oferi un orgasm electrizant. Îmi acoperi trupul cu trupul tău și mă pătrunzi cu sexul. Îmi era dor să te simt în mine. Și penisul tău parcă vrea să spună că e la el acasă în vaginul meu. Indiferent dacă faci mișcări suave sau rapide, cu tine totul e plăcut. Mă mai întrebi din când în când cum îmi place. Oricum îmi place, orice miscare faci, o ador.

Chiar și în amor folosești terminologia din muzică. Alege tempo-ul pe care îl vrei îmi spui, de parcă urmează sa citesc o partitură. Nici nu realizez unde fug orele, văd doar că e dimineață iar noi facem amor de la miezul nopții. Apoi îmi spui pe un ton ștrengăresc: Gata, s-a terminat concertul. Abia acum realizăm cât suntem de frânți de oboseală.

Dragostea noastră e un dans. Ne luăm în brațe, ne crește pulsul, ne freamătă toți mușchii, ne curg senzual degetele pe trupul gol al celuilalt, ne curg lasciv răsuflările în trupul însetat al celuilalt. Iar când muzica se termină, ne întoarcem cuminți, fiecare la locul lui, dar păstrăm senzația degetelor adânc apăsate în piele. Iar respirația ta absorbită de gura mea… e ca și cum ți-as sorbi sufletul și l-aș adăposti în trupul meu.

Dragostea noastră e pură. Și simplă. Și intimă. Ne privim în ochi, ni se înmoaie picioarele, și ardem de dorință să rupem hainele de pe noi și să ne contopim într-un singur trup.

Dragostea noastră e prezentă. Și e prezența, dăruirea totală și necondiționată către sufletul celuilalt. Fiecare milisecundă petrecută cu tine e doar cu tine, și simt cum în fiecare milisecundă ești cu mine și doar cu mine. Ești atât de aici și acum, cum nu a mai fost nimeni niciodată pentru mine. Nu vorbim de trecut, nu facem planuri de viitor. Trăim la maximum prezentul și clipa de față e tot ce contează.

 Iar tu îmi răpești fiecare sărut cu o poftă și o emoție, de parcă ar fi unicul sărut pe care ai putea vreodată să mi-l furi. Îmi atingi fiecare milimetru din corp, de parcă ar fi singura ocazie pe lume să mă atingi și să mă explorezi. În timp ce facem dragoste, mă privești direct în ochi de parcă acum m-ai vedea pentru prima dată, cu curiozitate, deschidere și dăruire totală.

Ești cu totul în mine, ești o parte din mine.

Asta e dragostea necondiționată, și e singura formă de dragoste pe care vreau să o primesc și să o dăruiesc. Îți mulțumesc că mă înveți să iubesc.

 

** Am inceput sa culeg si sa public povesti de amor de la cititoarele blog-ului intr-o serie numita Povesti de boudoir. Prin deschiderea si alegerea de a impartasi cu mai multe femei experiente si trairi intime, vei inspira femei la care nu ajungi prin viu grai; vei putea atinge cu vorbele si experienta ta si vei fi o piesa importanta in puzzle-ul sexualitatii feminine. Daca doresti sa impartasesti si tu povestea ta, intra in contact cu mine. **

 

Photo by Akshay Paatil on Unsplash

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer