energia sexuala feminina

Scrisoare deschisa pentru barbati: incalziti femeia pentru a fi bine primiti

Dragi barbati iubitori de femei,

Voi va aprindeti precum focul cand vedeti o femeie atragatoare, cand sunteti atinsi si priviti intens; sau atunci cand vedeti o fusta mulata sau o rochie vaporoasa de vara. Ne place sa va privim cand va aprindeti cand ne plimbam goale prin casa, cand toata atentia ne este acordata.

Desi ne incanta sa facem amor si sa fim adorate, trebuie sa stiti ca noi reprezentam apa ce echilibreaza focul vostru. Amorul ne ajuta sa ne armonizam in cuplu si sa echilibram fiintele noastre.

Focul vostru trebuie insa scazut in intensitate pentru a ne bucura impreuna timp indelungat de momente de extaz ce ne aduc mai aproape unul de altul. Avem nevoie de focul vostru pentru a incalzi fiinta noastra, pentru a fierbe si a ne deschide in fata voastra. In cazul in care apa noastra este mai multa decat focul vostru, il vom stinge. De aceea avem nevoie ca voi sa va intretineti si sa ma cresteti energia vitala, de care avem mare nevoie pentru a fi implinite si fericite.

Vrem sa ne cunoasteti cat mai bine; de aceea dorim sa stiti faptul ca femeia se incalzeste intr-un timp mai lung decat barbatul, iar focul vostru trebuie sa fie numai bun pentru a incalzi oceanul din noi. Numai dupa ce ajungem sa fierbem in interior, veti fi bine primiti pntru a patrunde in misterul feminin.

A fi penetrate inainte de fierbere este o ofensa adusa sexualitatii noastre, fapt pentru care va comunicam ca, in general, avem nevoie de minim 30 de minute pentru a ne destinde si a ne pregati intregul corp pentru a face dragoste.

Rabdarea si priceperea voastra sunt necesare pentru a ne incalzi si pentru a va oferi tot ce avem noi mai bun. Va vom rasplati cu momente de neuitat si cu stari magice.

                         Cu drag si deschidere,

Femeile mult adorate.

 

 

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer