fluturi in stomac

Ti-e dor sa simti fluturi in stomac? Ingredientul magic este sub nasul tau

Oare exista sentiment mai frumos decat iubirea? Atunci cand este pura si neconditionata, iubirea poate fi magica.

Nu de putine ori am discutat cu femei care tanjeau dupa starea de indragostire, de zambet continuu si de ganduri pozitive ce dureaza intreaga zi. Am intalnit multe femei care nu stiu ce sa faca pentru a atrage barbatul potrivit, pentru a intra intr-o relatie de iubire.

Va spun de pe acum ca nu exista reteta perfecta care se poate aplica la toate femeile in cautarea iubirii barbatului potrivit. Cel putin nu una pe care sa o urmezi mental si la care sa aplici toti pasii, precum faci cand inveti o limba straina.

Una din minunatele cititoare ale acestui blog, si o prietena foarte buna, s-a indragostit de cateva saptamani si iubeste cum nu a mai facut-o niciodata. Povestea ei de iubire intareste pentru mine faptul ca exista acel ingredient magic pe care orice femeie il are la indemana dar pe care nu stie cum sa-l foloseasca.

Femeia care iubeste atat de frumos mi-a marturisit de curand ca tot ce a facut a fost sa inceteze sa caute barbatul potrivit, sa se relaxeze in interior si sa iubeasca. Pur si simplu a iubit si a indragit lumea din jurul ei. Si la foarte putin timp dupa ce interiorul ei s-a umplut de iubire barbatul potrivit a inceput sa graviteze in jurul ei.

In cartea “Despre femei”, Osho recomanda femeilor sa nu rateze niciodata ocazia de a iubi. El ne spune sa nu oferim iubirea doar celui sau celor pe care i consideram potriviti pentru noi, deoarece in acest fel nu va aparea nimeni. Trebuie sa iubim continuu pentru a creste sansa de a intalni persoanele potrivite doerece inima infloreste astfel. Iar inima atrage multi indragostiti atunci cand este deschisa, la fel cum floarea atrage albinele.

La fel mi s-a intamplat si mie. Am gasit barbatul potrivit nu atunci cand cautam cu disperare ci cand am incetat sa mai am asteptari si am ales sa iubesc si sa ma bucur de cei din jurul meu, de persoanele pe care am sansa sa le cunosc.

Sunt sigura ca nu suntem singurele femei care au cunoscut iubirea iubind din plin. Impartasiti si voi povestea voastra cu noi si spuneti-ne ce a dus la indragostire si la gasirea barbatilor potriviti.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Site Footer